catja

catja

2072 visningar

magkatarr eller vad är det? vecka 5

Alltså jag känner det som att jag har massa magkatarr, de bränns i magen o halsen helatiden nu de tre senaste dagarna, vad är detta?

utöver  de problemet så har ja konstiga känslor i ena ljumsken o massa bruna flytningar. detta är inte kul någonstans.....

7 Svar (äldsta svaret först)
 • Har du haft magkatarr innan då? Jag hade det i flera år och fick mest ont i øvre magen av det. Men det ær vanligt med vanlig halsbrænna nær man ær gravid! Kan det inte vara det? Gå till apoteket så får du nog hjælp ska du se :)

  Buna flytningarna kan man få i børjan av graviditeten, men det kan tyvær också vara børjan på missfall :/ Men det dær ær jag ingen expert på så får hoppas nån annan ger dig bættre svar ang. det!! Lycka till!

 • 2

  catja

  catja

  ja tyvärr väntar jag på missfall, men men man vet ju aldrig

 • 3

  reistad

  4 reistad

  som sara skriver, det kan ju vara halsbränna..tyvärr :/ Hoppas det blir bra snart. Dina flytningar kan jag inte svara på, då jag själv hade det 1,5v innan min mens skulle kommit. Visade ju sig att jag va gravid. Men jag har hört att det är mycket vanligt med bruna flytningar under graviditeten, även massa blod. Dock har jag själv aldrig haft det under mina graviditeter. Lycka till :)

 • 4

  catja

  catja

  jag har haft så mycket otur i mitt liv, varför otur med detta oxå?

 • Førstår att det kan kænnas negativt, men det ær som sagt vældigt många som haft "nidationsblödning" som det heter.. Eller annan blødning! Førsøk tænka positivt så håller vi tummarna før att det ska gå bra!!! Kramar

 • Jag hade magkatarr i ca ett halvår då varierade avföringen mellan hård och lös hela tiden + att jag hade kramper i magen. Så tror inte det är magkatarr du har :) Men känner som du att det bränner i halsen och känns som det typ ligger kvar där och bränner till ibland. och så blir jag ju mätt fortare :) Men som sagt halsbränna är ju normalt :)

 • 7

  catja

  catja

  ja jag ska till sjuka på måndag nu den 7/11 o se om där är något som utvecklas i min mage eller ej, sist ja va där va de ju bara en hinna med vatten i. kanske inte konstig att man har ont i magen o de svider helatiden när man är så rädd. jag är till o med hemma från jobb idag för jag redan e sju sjukt nervös över måndagens svar. min avföring e sjukt hård oftast sen ja fick veta ja va gavid, men idag va den absolut ej det, intressant va? kroppen går ju igenom mega mycket så man ska nog inte vara så rädd o nervös som jag är men de e fan inte lätt.