KarlssonEliin

2 KarlssonEliin

1728 visningar

Inga sammandragningar eller rörelser!! vecka 29

är i vecka 28+4 och brukar känna av rejäla rörelser varje dag flera gånger dagligen och ha mellan 4 till 5 sammandragningar per dag men bara lite svagt idag! Bara väldigt små rörelser men knappt inget :( 

5 Svar (äldsta svaret först)
 • vad ska jag göra???

 • Prova drick massa kallt vatten o lägg dig ner o byt sida några gånger. Sen beror de ju på Om din bebis vört sig o sparkar innåt händer ju de med ;) om inget händer får du väl ringa FL inte mer med de :)
 • Ta inga tips som stark saft och sånt, utan åk genast till akuten eller förlossningen för att kolla upp detta! Jag kände av minskade rörelser i vecka 39 och fick till svar av en barnmorska att jag skulle dricka stark saft och ligga på vänster sida i 2 timmar, och detta slutade med ur akut kejsarsnitt pga att min dotter fick syrebrist som ledde till kramper.. Jag höll på att förlora henne flera gånger om pga att jag inte gick upp tidigare.. Försöker absolut inte skrämma upp dig nu, men det jag vill säga är att det är mycket bättre att åka upp en gång för mycket än att stanna hemma..
 • 4

  Cissii13

  7 Cissii13

  Man ska ta minskade fosterrörelser på allvar. Behöver absolut inte vara nåt, det kan va bebis som vänt sig och sparkar inåt eller liknande, men är man orolig SKA man följa magkänslan och kolla upp! Lyssna inte på dem som säger att det är normalt, för det är inte normalt med minskade fosterrörelser. Det som är viktigt är att kolla upp är OM det är minskade rörelser eller om det bara råkar vara så att du inte kännt dem :-) Går säkert bra, lycka till!
 • 5

  Linkan

  5 Linkan

  Ring förlossningen genast