mvandersson

6 mvandersson

2309 visningar

Ge upp hoppet?

Jag har haft förhoppningar på att jag var gravid denna månad då mina bröst började göra extremt ont, de har växt och jag har knappt kunnat sova på mage av att brösten ömmat. Kännt mig lite svimfärdig, illamående. Men igår kväll hade ja och sambon sex och märkte att de var Lite ljusrosa på pappret efter när ja var på toan, och idag har jag haft mycket blödning men det är mer rosa blödningar. Bim: idag, 31 oktober. Är de bara ge upp hoppet, är de vanliga mensen som kommit eller kan de vara något annat? Någon som har något vettigt svar åt mig, vill inte ta ett test o bli besviken igen nu när jag verkligen gått och trott att denna månad kommer jag inte få min mens.
89 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Enda sättet för dig att veta är att göra ett test. Är det positivt Så är det ju jättebra och är det negativt så vet du det och ni får hålla tummarna för nästa månad.
 • 2

  Sakura0o

  4 Sakura0o

  Í början av graviditeten fick jag alltid sådana blödningar vid samlag. Kontakta MVC och prata med de så att de tar ett test. Är det positivt så se till att få träffa läkare för UL så att det inte är skador på livmodern. Annars, beroende på vart du bor kan du direkt vända dig till Kvinnokliniken och träffa en läkare direkt. Håller tummarna för dig!

 • 3

  Hhbtsr

  0 Hhbtsr (gäst)

  ivermectin lice - ivermectin 50mg/ml ivermectin generic cream