catja

5 catja

1218 visningar

Ny fråga för idag: Vad har gjort dig mer känslig? vecka 33

Hallo alla sexbomber till mammor o nyblivana mammor :) . Hoppas ni alla mår toppen. Nu vill ja ställa en ny fråga, de e så kul att se så många svara på den förra, då blir vi alla mer gemensama o får se att vi kanske e lika tokiga ibland :) idag undrar jag: Vad har gjort dig mer känslig? Har du gått o blivit känslig för något som är jätte skumt om du ser det någonstans? Eller om någon säger något löjligt som du aldrig skulle bli känslig för innan? Något du ser på tv? Berörning? Doft? Ja vad som helst :) de kan ju påverka oss både positivt o negativt detta med vad vi är känsliga med. Då ska JA berätta min känslighet :p jag e hård som sten annars anser ja, ingen tjej som gråter precis, men NUU, då kan ja titta på tv o bara ett djur kmr upp på tv som ser sorgset ut så gråter ja en skvätt, kan påpeka att de kan hända utomhus också, lagom pinsamt. Sen klarar jag inte av att folk andas i närheten av mig ALLS längre haha skita löjligt, ni ska se vilket projekt de e för mig att gå o handla :P . sen så har ja börjat gråta när ja tänker på att ja e en valross nu haha, så därför inledde ja denna fråga med ett snällt hej. ja De e väl mina nya konstigheter, men dom kan ju ändå få mig att le när ja tänker på hur tokig ja e :) då hoppas ja på lite roliga svar idag med. BIG LOVE GIRLS
9 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Rebeckaan

  4 Rebeckaan

  Haha jätte kul!! :) Jag var ner på vårt områdeskontor och skulle lämna in nycklar här för ett tag sen, och gubben som var där nere sa att det var fel nycklar(?!) tror du inte att jag vet vad jag hade för garage frågade jag honom, och började storböla!! Det kan jag tala om tt det var tusan det pinsammaste! Alla motgångar får mig nu mera att börja stor gråta!! Gråter mer för allt! Dessutom så tål jag inte människor som andas eller hostar i min närhet, då håller jag andan! Varför ska jag andas in deras basilusker?! Blääää!! ;) I början på graviditeten så skällde jag ut en dam som tog min parkeringsruta på ica! Och innan skulle jag bara suttit i bilen och svurit för mig själv! Så humöret är svajigt! ;)
 • 2

  Mam90

  5 Mam90

  Typ allt?! Blöjreklamen på tv är ju verkligen gråt-framkallande :) haha!!! Och dofter, fy fan! Värst är när sambon precis borstat tänderna å vill pussas. ;)
 • 3

  olivian

  3 olivian

  Jag är gravid för fjärde gången nu. För första gången är jag riktigt blödig och gråter för allt. Till exempel om jag ser/hör nåt riktigt roligt och börjar skratta så övergår det i storgråt ?! Konstiga människa... Under min första graviditet så var jag superkänslig för doften vanilj. Vet ni vad det finns vanilj i? Typ allt... Det var hemskt! Tog länge också efter graviditeten innan jag klarade vanilj igen. Så det är jag mycket tacksam över att slippa nu i allafall.
 • 4

  catja

  5 catja

  Hahaha fan va sött Rebekaan :p haha Ja sitter o skrattar gott som attans nu, nu vill vi ha fler gnäll berättelser haha. SÅ kära vi e :p Ja kan tycka något e liksom häftigt så ler ja åt De när ja e ute eller hemma o de slutar oxå i tåriga ögon o sen att ja skrattar igen haha, magiskt :)
 • 5

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Jag som alltid haft ett sjuhelvete till humör blev jätteharmonisk och lugn. Lite mer tårögd kanske, tex gulliga djur på tv.

 • 6

  catja

  5 catja

  Haha, jag vill höra mer ju. Ingen annan som vill berätta? :(
 • Allt som har med min pojkvän att göra är känsligt. Jag har aldrig varit vidare svartsjuk, men nu helt plötsligt känner jag mig nästan sjukligt svartsjuk haha. Har drömt ganska mycket sen jag blev gravid att han är otrogen mot mig och grejer så kan ju ha med det o göra. Men det var faktiskt ganska halvkul när jag var i skövde och hälsade på lite släkt och vänner så var jag med 2 kompisar på dagkirurgin, så satt jag i väntrummet med den ena och min pojkvän hade inte svarat på mitt sms. sen helt plötsligt skit tidigt där på morgonen när vi satt dära och vänta så svarade han. Då hade hans mobil dött så hade han vart hos sin syster och laddat den och sen var han påväg hem. då frågade jag vart han hade varit och då hade han varit ute med en kompis hela natten och målat. Och jag blev helt övertygad om att han hade gjort nåt annat så jag var typ kall när jag svarade på hans sms och sen började jag stor tjuta. Och sen började jag garva för jag kände mig så jävla löjlig, vad skulle han ha gjort liksom? Jag litar ju såklart på min pojkvän, men mina hormoner vill inte vara med mig. Jag både garvade och grät så tack o lov att ingen annan var i väntrummet då hade dom troligtvis trott att jag var sinnsessjuk. så fortsattere i typ 2 timmar sen vare lungt men jag skrev inte till honom igen förens mot kvällen när jag hade lugnat mig haha :P så jag har blivit jävligt lättrörd kan man ju garanterat säga.

 • 8

  L4c0st3

  5 L4c0st3

  Jag har blivit riktigt mesig under graviditeten, eller mer att jag orkar inte alltid försvara mig då jag inte orkar höra om mina graviditetshormoner. Hade jag inte varit gravid hade jag förmodligen betett mig som ett åskmoln mot vissa människor i min omgivning. Något som gör mig fly förbannad är när någon ger mig hälsningsfrasen "hej tjockis"! (beror ju dock på vem denna är) Sen när blev det okej att kalla en gravid kvinna tjock?! Då har jag på senare dagar börjat skälla som tusan på order av min bm då hon brukar diskutera vikten med mig eftersom hon vet att jag tycker det är otroligt jobbigt. I början av graviditeten förlorade jag mot sambon i yatzi och grät som ett litet barn och vägrade spela mer, haha! Snacka om att han fick en chock! ;) vissa dagar bölar jag i smyg om minsta lilla går emot mig, skönt att graviditeten är över snart ;)
 • 9

  catja

  5 catja

  Hahahaha Ja älskar de ni berättar, haha... jag har blivit skita nere med Min kille oxå, om han ska jobba över kan ja ej somna, Ja frågar om tjejer jobbar på hans jobb m.m skit löjligt. Och ja bölar oxå helst i hemlighet Hahaha :p fan va grymma vi fly, klart de e jobbigt att va tung o så som nu i slutet men man kommer säkert sakna de lite sen :p