catja

5 catja

6580 visningar

Ny fråga för idag: Vad har gjort dig mer känslig? vecka 33

Hallo alla sexbomber till mammor o nyblivana mammor :) . Hoppas ni alla mår toppen. Nu vill ja ställa en ny fråga, de e så kul att se så många svara på den förra, då blir vi alla mer gemensama o får se att vi kanske e lika tokiga ibland :) idag undrar jag: Vad har gjort dig mer känslig? Har du gått o blivit känslig för något som är jätte skumt om du ser det någonstans? Eller om någon säger något löjligt som du aldrig skulle bli känslig för innan? Något du ser på tv? Berörning? Doft? Ja vad som helst :) de kan ju påverka oss både positivt o negativt detta med vad vi är känsliga med. Då ska JA berätta min känslighet :p jag e hård som sten annars anser ja, ingen tjej som gråter precis, men NUU, då kan ja titta på tv o bara ett djur kmr upp på tv som ser sorgset ut så gråter ja en skvätt, kan påpeka att de kan hända utomhus också, lagom pinsamt. Sen klarar jag inte av att folk andas i närheten av mig ALLS längre haha skita löjligt, ni ska se vilket projekt de e för mig att gå o handla :P . sen så har ja börjat gråta när ja tänker på att ja e en valross nu haha, så därför inledde ja denna fråga med ett snällt hej. ja De e väl mina nya konstigheter, men dom kan ju ändå få mig att le när ja tänker på hur tokig ja e :) då hoppas ja på lite roliga svar idag med. BIG LOVE GIRLS
824 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Rebeckaan

  4 Rebeckaan

  Haha jätte kul!! :) Jag var ner på vårt områdeskontor och skulle lämna in nycklar här för ett tag sen, och gubben som var där nere sa att det var fel nycklar(?!) tror du inte att jag vet vad jag hade för garage frågade jag honom, och började storböla!! Det kan jag tala om tt det var tusan det pinsammaste! Alla motgångar får mig nu mera att börja stor gråta!! Gråter mer för allt! Dessutom så tål jag inte människor som andas eller hostar i min närhet, då håller jag andan! Varför ska jag andas in deras basilusker?! Blääää!! ;) I början på graviditeten så skällde jag ut en dam som tog min parkeringsruta på ica! Och innan skulle jag bara suttit i bilen och svurit för mig själv! Så humöret är svajigt! ;)
 • 2

  Mam90

  5 Mam90

  Typ allt?! Blöjreklamen på tv är ju verkligen gråt-framkallande :) haha!!! Och dofter, fy fan! Värst är när sambon precis borstat tänderna å vill pussas. ;)
 • 3

  olivian

  3 olivian

  Jag är gravid för fjärde gången nu. För första gången är jag riktigt blödig och gråter för allt. Till exempel om jag ser/hör nåt riktigt roligt och börjar skratta så övergår det i storgråt ?! Konstiga människa... Under min första graviditet så var jag superkänslig för doften vanilj. Vet ni vad det finns vanilj i? Typ allt... Det var hemskt! Tog länge också efter graviditeten innan jag klarade vanilj igen. Så det är jag mycket tacksam över att slippa nu i allafall.