michaelaar

0 michaelaar

1414 visningar

förvärkar?

Har nu känt en strålande smärta i nedre delen av ryggen och magen blir hård, va tvungen o klocka den smärtan några gånger tills nu och de har kommit med exakt 10 min mellanrum mellan varje gång. Dem är liksom inte outhärdiga men de känns ju . Kan detta vara ett varningstecken på att förlossning kan börja? Är ju ändå i v 40+3 idag. O hur ont sKa de göra? Eller behöver de göra jätte ont, för att man ska vara säker på att de är riktiga värkar? De är lite svårt när man inte vet riktigt..... Tacksam för massvis med svar :-)
2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  olivian

  3 olivian

  Visst kan det vara värkar du känner, från början behöver de inte alls vara särskilt onda eller outhärdliga. Hoppas det drar igång ordentligt nu!
 • 2

  Gonee

  4 Gonee

  Hur ont det ska göra kan jag inte förklara.. Men när jag skulle få min dotter så hade jag inte alls ont.. Jag kände inte värkar utan det började men krystvärkar direkt..och det gjorde ont.. Jag minns att jag ville gå till toaletten och bajsa hela tiden.. Fast det aldrig kom något.. Förlossningen tyckte jag skulle ta tabletter, dom hade ingen aning på att jag hade krystvärkar.. det va tur att jag åkte in till förlossningen ändå för min dotter kom precis när jag kom in.. Lyssna på din kropp... du vet nog när det är dags.. Det visste jag fast det va min första förlossning.. jag gick emot alla på förlossningen och åkte in ändå..

  Ett tips är att har du värkar var 5 min och dom känns så ska du nog åka in.. bättre att åka in en gång för mycket än en gång för lite..

  Jag har jätte dåligt ställning till förlossningen i Linköping.. dom hjälpte mej inte första gången och denna gången är jag jätte rädd.. jag är i vecka 33 och kan få bebis när som helst.. och hur fort som helst.. så jag kommer bara ringa dom och säga att jag kommer.. och inget mer snack i telefonen..