heleena84

3 heleena84

1319 visningar

Flyga med 7 månaders bäbis!

Jag och min familj skall åka till Teneriffa om en månad. Min son är då 7 månader. Det jag funderar mest över vad för slags mat man får ta med på planet. Vi har beställa mat av flygbolaget, men vad ska sonen äta??? Får man ta med "klämmisar" eller beslagtas dom i säkehetskontrollen? Räknas de som vätska? Finns det varmvatten på flyget om vi vill ge välling/gröt? Tar tacksamt emot alla tips och idéer jag kan få. Hur har ni gjort???
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  chrissy16

  5 chrissy16

  Vi har rest dit med vår son som då var 6 månader. Vi hade med oss varmvatten i en termos (Man kan även få tevatten på flygplasten eller på flyget, men är skållhett) vi hade även med oss barnmatsburkar osv Och allt gick bra. Vattnet i termosen gick bra bara vi smakade på det. Klämmisar vet jag dock inte (dock tycker jag ju att det borde gå bar det också men är inte säker) Lycka till och hoppas ni får trevligt och att du fick det svar du behövde :)

 • 2

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Klämmisar och burkar går jättebra. Jag har tom tagit med egna pannkakor, ägg etc :)
 • 3

  Matilda_W

  5 Matilda_W

  Man kan beställa mat till bebisen med :) vi flög för 3 veckor sedan och kryssade i barnmat. Så från 0-2 år fick man en matburk, en efterrättsburk och en banan :) helt gratis! :) jättebra var det verkligen!