Emmeliten

4 Emmeliten

1381 visningar

Splittrad!! vecka 4

Hej. Jag har en dotter på precis ett år nu som jag älskar över allt annat och hon är heeelt perfekt.

Jag är inte längre tillsammans med hennes far som bor kvar i Skottland och jag har nu träffat min barndomskärlek här hemma i Sverige och vi har förlovat oss. Det har gått jättefort och min dotters far vet inte om något. Han har sagt att träffar jag nån ny ska han göra allt i sin makt för att få det att rasa för han vill inte att nån annan man kommer i närheten av hans dotter.

Nu idag fick jag, trots dagen-efter piller, reda på att jag är gravid igen med den nya killen. (Vi har känt varann i 16 år dock).

Jag har ångest och vet inte vad jag vill göra för det känns taskigt mot min ettåring om jag ska ta hand om nåt annat snart.. Vill göra abort men vet samtidigt inte om jag klarar av det när jag väl ligger där... Vafan ska jag ta mig till!? :'( Hur är det att ha två småttingar? :'(

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  varginnan

  5 varginnan

  Jag väntar mitt 8:e barn och min yngsta kille fyllde nyss 1 år nu i augusti och jag kommer att få sista barnet i dec! Jag har 2 täta barn sen innan , det är 15 mån emellan den ( de är i dag 15 och 16 år) och har haft mycket glädje av varandra!! Så nu e jag glad att jag lyckas få 2 till så tätt:-) det e inte svårare än att ta hand om ett barn! Om du klarat dig fint med ett barn kommer du att kunna klara 2 små underverk! Hur tar din nya kille, vad vill han? Känner ingen som ångrar sitt barn men därimot massor som ångrar sina aborter! Hoppas ni kan komma fram till nått som passar eran sits! Lycka till:-)
 • Jag tror att du fixa det galant. Det kommer ju nästan att vara två år emellan barnen. Jag har haft ca 2 år emellan mina barn, förutom denna gg då det bas blir 14,5 mån emellan. Visst har de varit tufft emellanåt men när de blivit lite större så har det istället varit ett plus. Dom har ju liksom alltid en kompis. Tror inte din lilla har ont av att få ett syskon. Hon har ju fått all din uppmärksamhet i nästan två år. Själv har jag 6 syskon å skulle aldrig vilja vara ett ensambarn. Har ju alltid någon å prata med å som stöttar mig. :). Däremot så ska du ju följa ditt hjärta å även prata med din nya pojkvän. (låt inte ditt ex förstöra, du har helt enkelt börjat om. Han kan ju inte begära att du ska vara ensam till den dag hans dotter flyttar hemifrån. Pucko.) tror att ni tillsammans kan komma på vad som präst för er. Men som sagt. Gör inte abort för att du får dåligt samvete för din dotter. Tror inte att hon har ont av att så småningom få en kompis. Lycka till å styrkekramar.
 • 3

  sassa5

  3 sassa5

  Jag väntar mitt 3e barn i februari. Mina två andra barn är det ungefär 16 månader emellan. De har faktiskt ganska kul tillsammans. Så jag tror någ att du klarar det, om du bara vill och om du bestämmer dig att behålla barnet. Det kommer ungefär vara 19-20 månader mellan bebisen och min yngsta.
 • 4

  devineU

  2 devineU

  Jag får max 11 månader mellan mina 2 , Tror absolut att du klarar av att ta hand om två små! Din dotte rät ju närmare två år då, Jag har en dotter som inte ens fyllt ett när syskonet kommer:). Det kommer gå kanon! Som någon annan sa, har aldrig träffat någon som ångra sitt barn utan aborterna!

   

  Kram

 • 5

  Alischa

  3 Alischa

  Verkar ju som att far till din dotter inte träffar henne så ofta, då har du väl vårdnaden om henne eller? 
  Han kan ju inte bestämma över hur du ska leva ditt liv. Honom ska du inte alls behöva anpassa dig till genom att vara evigt singel när du lever ett liv helt utan honom.
  Han kan ju inte begära att du inte ska få behålla din dotter heller ifall du gör mot hans vilja, eller ?! För lever du med en annan man så lever ju automatiskt din dotter med honom, enda sättet att hindra dottern från att träffa andra män (som skulle kunna ersätta honom som pappa) är att ta henne från dig. Men vad skulle han ha för laglig rätt till det är ju frågan då...... Han verkar vara ganska galen.