Mother-Of-Lilith

3 Mother-Of-Lilith

1301 visningar

Epilepsi.. Någon som kan ge svar??

Jag har några frågor kring epilepsi som jag inte finner några svar på (läkarna är ingen idé att ens fråga..) Så jag undrar om det kan finnas någon här med lite mer erfarenhet av detta?
5 Svar (äldsta svaret först)
  • Jag tror trots allt att det är bättre att fråga läkare om sånt :) Men jag kan försöka svara. Är barnmorska men har jobbat inom akutneurologi som ssk tidigare.
  • Tyvärr vill jag helst undvika att fråga läkaren då han anser sig vara störst och bäst i allt (trots att han inte ens gjort en ordentlig undersökning / utredning).. Det är så att min dotter har West syndrome (infatil spasm), och jag undrar om detta verkligen "stör" motoriken / barnets utvecklingsfas eller om det bara är ytterligare ett påhitt ? (Resten tar jag mer än gärna i pm om det skulle gå bra för dig)..
  • Jag vet i princip bara att det finns ett sånt syndrom, men inte så mycket mer. Prata med en annan läkare. Vad är detta för läkare? Är han neurolog?
  • Det är en neurolog.. Men han verkar inte veta vad han pratar om. Och när man försöker prata med honom om någonting alls kommer han alltid med den dryga kommentaren "jag har över 20 års erfarenhet, så jag tror nog att jag kan det där ! Och hur ska du kunna veta något om det som inte ens jobbar med det!?".. Så har sökt till ett annat sjukhus nu istället
  • Hej jag kan svara på många frågor angående epilepsi för jag har haft det sedan barnsben och är nu opererad 9 gånger så sjukdomen är borta.