FreakingPigeon

3 FreakingPigeon

1476 visningar

Åka in för kontroll på annat sjukhus vecka 40

Åkte in till ystad där jag vill föda i fredags pga täta smärtsamma värkar som inte försvann men blev hemskickad igen med sovdos för tyvärr hade jag inte ens börjat öppna mig än.

Har haft fortsatta värkar sen dess som gör ONT som gör att jag bara kan slumra ytligt i perioder och ibland står jag bara inte ut.

Bor egentligen i malmö men vill INTE föda där men känner att jag hade velat komma in på en kontroll för att se om jag börjat öppna mig nåt .Så till frågan....tror ni att man kan åka in för kontroll i malmö och sen åka vidare till ystad om jag är öppen?

Eller får man stanna där man kommer först? 

2 Svar (äldsta svaret först)
  • Det avgör du själv :) när jag väntade mitt första barn så åkte vi in till Malmös förlossning för kontroll då jag hade lite flimmer för ögonen och huvudvärk. De kontrollerade hur öppen jag va (bara ett par cm) men sen åkte vi hem efter det och några dagar senare när det va dags åkte vi till Ystad. Så du kan säkert komma in på kontroll och sedan avgöra om du vill åka vidare. Helt upp till dig ;) jag vill inte heller föda i Malmö (förstår dig helt!) så det blir Ystad denna gången också. Lycka till ;)