Joosefinea:s dagbok

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 473

Tävlingstips

Tipsar om tävlingarna i min blogg, är rätt lågt deltagarantal vilket gör vinstchansen större!   http://joosefinea.blogspot.com Kolla högerspalten, undet "tävlingar" Bilderna är klickbara .

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 481

Tips!

Tipsar om en jättebra bärsjal, billig med Biler och länk finns i min blogg http://joosefinea.blogspot.com/2010/11/kelimalu.html .

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 536

Rabattkod :) 101028

I månad blev Hugo två månader, TVÅ MÅNADER, jösses vad tide går fort! Men han har verkligen blivit stor, både i kroppen och så som han är med. Skrattar och ler massor och håller ögonkontakt och åh, så mysigt är det! :) Har förresten en rabattkod i min blogg som ger ....

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 515

Kan ni hjälpa mig?

Är så att jag gör mitt projektarbete om unga mammor.. Har startat en undersökning på familjeliv.se så ni som har inloggningar där, skulle ni kunna gå in och svara på den? Tar 10 sekunder och hade varit jättesnällt.   http://www.familjeliv.se/Forum-3-43/m55246013.html .

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 452

2 tävlingar

Nu har jag två tävlingar i min blogg: - Vinn valfritt barnsmycke från Karamell-design - Vinn presemtkort värt 300:- på SUMOpix (där du bla. kan göra canvastavla av eget foto*) VA med :) http://joosefinea.blogspot.com .

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 526

TÄVLING, va med :)

Har just nu en tävling i bloggen!! Va med :)   http://joosefinea.blogspot.com .

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 2 681

Brio Sing

ÅÅÅH jag är så sugen på att köpa en Brio Sing :D Inget fel på vagnen jag har egentligen men... http://joosefinea.blogspot.com .

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 3 583

Bambinonapp, sugen?

Tjoho! Precis varit ute och gått med Hugo, regnade massa på oss.. Usch! Men han hade det gott inne i vagnen iallafall. Kommer få hem lite Bambino nappar snart, om man är sugen på att få hem en och testa och sedan säga vad man tyckte så skickar jag ut några stycken.. ....

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 0 417

stor kille!

Igår blev Hugo en månad! Jösses vad tiden går.http://joosefinea.blogspot.com.

Läs mer

joosefinea
Av joosefinea 13 år comment 1 434

Rösta

Jaha.. imorgon är det dax att gå och rösta. Känner mig inte riktigt säker ännu, eller jo.. ganska :) Tycker iallafall det är viktigt att rösta när man får, så idag får jag sitta och kolla runt lite så jag känner mig riktigt säker! :) http://joosefinea.blogspot.com.

Läs mer