18 aug2015
5
Av imjustnobody · 3 · 461 visningar · gillad 0 gånger

Vul + mediciner.

igår den 17/8-15 var jag upp på gyn/kvinnokliniken för ett nytt Vul. Denna gång såg man "bönan" och även ett hjärtljud, enligt hennevar jag i vecka 7 precis! Vet dock inte om hon menar 6+0 eller 7+0?!

När hon hade gjort klart Vul så fick jag en bild att ta med tio min man som inte kunde närvara denna gång! Jag började gråta när hon sa där är hjärtljudet. Min syster var med så det var skönt, efter Vul satte vi oss ner för att prata hon sa då att hon ville ge mig mediciner lutinus 100 mg (progesteron) samt Comp 10mg /50mg/10 mg. Jag har hört talas om detta men aldrig tidigare fått det!? Vet inte riktigt vad de gör men tror de ska stärka upp foster säcken som jag förstod på henne!?

 

 

 

 

 

 

känns skönt att få riktig hjälp och kontroll denna gång, efter 9 år kanske det äntligen är vår tur.  Min graviditet känns också kan jag lova! Vilket illamående, det är något som jag aldrig haft förut! Jösses!! Men nu ska jag vila lite väldigt trött, kram på er.

[ image1 ]

 

 

 

 

Kommentarer

Av Cissii13 · 8 år sedan ·
7
Sa hon att du är i v 7 precis så menar hon 6+0 :-) Medicinerna vet jag ej säkert men kan tänka mig att det är för att motverka ev. mf.
Av Bumbi · 8 år sedan ·
5

Vet inte svaret på dina frågor men ville väldigt gärna skriva grattis :) 

Av imjustnobody · 8 år sedan ·
5
Tack så mycket för svaret cissii13 jag är i vecka 7+1 idag! :) Samt ett stort tack till bumbi är jätte glad men rädd :).

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar