28 apr2012
5
Av madde70 · 2 · 392 visningar · gillad 1 gånger

Vilken dag:)

Viken härlig solig dag idag:)Enda nackdelen är att man svettas så mellan bena när man är ute,tror ju vattnet går stup i ett;)Idag har jag och gubben varit ute med barnen så dom fått cyklat på sina trehjulingar.Har även legat i rabatterna och rensat ogräs.Värtsa när jag väl lagt mig i landet kommer jag knappt upp igen,man kan väl jämnföra mig med ett kylskåp ungefär(lika vig och rörlig)Senare på dagen skall vu nog tända grillen(hade varit gått med ett par kalla cider med)Men det får vänta till nästa sommar..

Kram alla goa på denna sidan

Kommentarer

Av juliet · 10 år sedan ·
3

det är ingen fara med en cider vännen bara det inte blir för ofta man ska njut av livet också det är minst lika viktigt, men du gör som du vill så klart det låter som en härlig söndag min har varit mysig i soffan och sängen jag har varit så opptimistisk och trott bara jag går upp så somnar jag inte jo pyttsan det var väldigt sjönt att glida ner i den märkte jag. Hoppas kvällen blir en topp på dagen. Kram

Av LindaMaria · 10 år sedan ·
5
Juliet, man får ABSOLUT inte dricka en droppe när man är gravid!! Njuta av livet får man göra på andra sätt då. När man ammar kan man däremot dricka något lätt då och då, men det är stor skillnad. Madde - visst är man som ett välfyllt kylskåp ha ha, men det kan man ju stå ut med, med tanke på vad man får ;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar