20 jul2014
7
Av pinknails · 2 · 254 visningar · gillad 1 gånger

Vikt och träning

Sedan i början av januari har jag tränat på gym och gjrot allt jag kan för att gå ner i vikt, har lyckats en hel del men inte nått mitt mål. Vågen visar -13,4kg och mitt mål var -18,6kg men det känns som att det bara är att glömma nu när jag har plussat ;)

Känner mig både glad och besviken på samma gång. Självklart är jag superduper glad över vårat pluss!!! Absolut inte så. Men, det var ju det att jag ville nå målet, eller i alla fall sista delmålet på -14kg stod på -13,9kg innan plusset och ja, har då ökat lite sen dess.

Nu vet jag ju att varje gram jag ökar i vikt är ett bra gram. Det är ju inte chips och coca-cola som är anledningen den här gången :P Har sagt åt A (min sambo) att jag ska fortsätta träna på gymmet i den mån jag kan hela vägen. Jag vet ju att jag inte kommer att kunna göra alla övningarna men då är det ju bara att göra något annat. Vill inte förstöra allt jag har jobbat för.

Måste erkänna att jag har några skräckexempel på mammor i min närhet, som har varit smala och jätte fina i kroppen, sen blev dom mammor och tyvärr blivit jätte stora. Så vill jag verkligen inte bli! När vårat pyre har kommit ut ska vikten bort och kroppen ska bli fit igen, så är det bara.

Kommentarer

Av maddan · 7 år sedan ·
5
Allt går bara man har ork och driv. Jag gick med i viktklubb som hjälpte mig gå ner tillsammans med träning. Du väntar jag mitt andra barn och har gått upp igen. Men känner att jag kommer lyckas nästa gång med nu när jag hade hittat ett bra och hållbart sätt för mig :) Grattis till plusset. En granne till mig är jätteduktig med att gå ordentligt varje fm med vagnen. Det tappar man mycket på! Grattis till plusset!
Av pinknails · 7 år sedan ·
7

Jag hoppas att jag kommer ha den orken och drivet :D Jag var med i viktklubb ett tag för några år sedan men jag var inte sporrad nog till att ta mig i kragen och göra nått åt min situation.. Tack :D 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar