22 feb2013
5
Av sparris · 0 · 432 visningar · gillad 1 gånger

Vecka 11 är äntligen förbi!!!!

Hej alla rara och goa!

Tänkte updatera lite här! Pga att jag återigen fått extrem krkäkning som vägrat släppa så åkte jag och sambon Nicklas in till gyn akuten på sös i onsdags! De va inge snack, jag kom in, blev lagd i en säng med dropp, pang bom på en gång!

Fick då ven träffa en läkare som konstaterat att jag gått ner från 58 kg till 52 kg och att jag låg på risk 5+ vilket är den högsta siffran när man talar om svält! Så kan det gå men det ordnar vi upp! Fick även göra ett VUL igen och fick se hur stor min bebis är! Hen har verkligen vuxit och ville inte ligga still utan sprattlade som bara den där inne, fick även ett kort på lillen så bara då kändes det hela så mycket bättre, veta att lillen har det bra, bara mamma som får kämpa på lite!

 

Jag låg där hela dagen med dropp och åkte sen hem mycket mer pigg och stabil på kvällen, framförallt kunde jag äta mat igen!

Igår var vi på inskrivningen och träffade en super duper barnmorska och fick ta prover och prata lite! Så nu känns det som att det händer något, det börjar bli me verkligt!

Har dessvärre blivit av med jobbet pga min gradvidtet och tagit upp detta med facket som tyvärr inte kan göra något då jag varit anställd som tidsbegränsad i ca 1 år.. Hade jag haft en anställnings såsom tillsvidare anställd hade hon direkt hjälp mig med allt var det var, men men.. Bara att söka jobb när sjukskrivningen går ut! -.-

Går in i vecka 12 idag och ska försöka hålla mig kry och rask så gott jag kan, enligt läkaen ska det börja vända snart med ilamåendet så jag håller tummar och tår, blir nog bättre på fredag nästa vecka då jag och Nicklas flyttar till vårat radhus! =) Tjohoo

 

Det va lite uppatering ifrån mig, ska försöka lägga in en bild på lill-fisen också. Hoppas ni andra har det bra =)

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar