12 maj2012
4
Av Nilsson579 · 2 · 451 visningar · gillad 0 gånger

Varför blir det inte mer?

Har lite sammandragningar "mens värk" som kommer och går ca 6 min i mellan. Men har avtagit nu. Varför blir det inte mer, jag är redo för förlossningen och orkar inte vänta mer. Men jag kommer väl få gå över tiden. Jag retar mig dottern kom 37+4 så varför måste denna vänta för. De säger att förstfödderskor går över oftast men jag är omfödderska och dotter var tidig så varför är det så här nu? Tröt jag blir på det och les. Känns som att det inte kommer att komma ett barn att denna vänta är för jävets, jobbigt att gå och vänta och längta när det inte visas något på att det ska sättas igång. Jag vill oxå ha mitt maj barn nu hos mig.

Kommentarer

Av rebeckaan · 11 år sedan ·
4
Jadu, säg det!! Varför blir det inte mer?! Jag hade precis som du igår och lite inatt, dom gjorde ont och jag kunde klocka dom, olika 7-11 minuter imellan, och höll på i några timmar, tig tillslut två Alvedon och la mig, somnade och nu när jag vaknade är det som bortblåst! Fan! Så irriterande när man bara vill ha jätte ont och få ut dom! Håller tummarna för dig!
Av Nilsson579 · 11 år sedan ·
4
Ja det är fan att det ska sluta. Vill bara ha den lilla/lille hos en Nu. Men den bryr sig inte om vad jag vill. Vi är i samma sitts iallafall fy vad jobbig för oss:/

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar