16 nov2015
3
Av juliet · 0 · 396 visningar · gillad 2 gånger

209 ggr. Vändningen är här!

Sist jag skrev spydde jag ur mig precis som det var förståss men nu har jag svar på den gåta alla har ställt sig innifrån som man bad mig lösa denna gång då jag inte hade det så fullt i huvudet av minnen och logisk är jag till tusen. Så svaren har jag lämnat på fazebook

Men det är så härligt nu jag känner hur jag växer som en sluten blomma . Det kommer små saker att glädjas åt då och då visserligen i ett klimat som jag inte ännu är omtyckt i. Men man har mig i skuggan så jag fått jobba utan påverkan av andra. ventilen här har varit bra och den på bloggen också men nu bloggar jag inte mer me jag ska göra det igen när jag kommit hem och har ala svar, och mig i trygghet.

Nu tror jag barnen byter dimmention fort för jag bajar varge gång jag går på toan och det luktar disel om det. så reninsprossesen är i full gång.

Det var min gamla bästa vän som berättade att dom troligen kommer i januari han fick göra sig synsk som barn så han kunde vara trygg. och det hade verkligen varit både på tiden och sjönt att få tillbaka sin kropp. nu ska jag göra mig en sallad och ta det lugnt och njuta av att slippa sjukhuset.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar