17 aug2014
7
Av pinknails · 0 · 255 visningar · gillad 2 gånger

Vad tiden går sakta.......

Men åååh.... Kan inte tiden gå bara lite snabbare eller? Blir ju tokig snart! Ett stort plus är att mitt illamående är över *peppar peppar ta i trä* har inte känt mig illamående på flera dagar.

Asså älsklingen blir borta på jobb en vecka till, sen kommer han hem, fixar på kontoret får lite rena kläder och så far han igen. Fy fan så pissigt tråkigt det känns!!!!!! Men jag har själv gått med på det. Vi behöver ju pengarna så varför inte? Jag är utan jobb igen, eller ja, timvikarie men det är fan samma som att va utan jobb! Och så har vi ju mini i min mage. Huset är inte klart och jag har fått veta på ett ungefär hur mycket vi behöver extra innan jul så att huset är klart till vårn.

Så stackars älsklingen får slita som ett djur för att dra ihop allt. Vad fan skulle jag göra utan han då tro? Fan vad jag vill ha ett jobb så jag också kan bidra med något vettigare än att sköta hemmet. 

Å sen vill jag att det ska bli 9/9 när jag ska på inskrivning. Efter det är nästa "längta till datum" 19/9 när mamma äntligen kommer upp på besök! Sen är det väl bara att vänta som en idiot på att det är dags för ultraljud <3 Åååh jag vill jag vill jag vill.... NUUU

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar