09 maj2012
5
Av Ullko · 0 · 617 visningar · gillad 1 gånger

Vad är det med test som startar mensen?

Halloj alla gravid/icke gravida!

Nu har vi kommit in i Maj vilket jag känner kommer vara den jobbigaste månaden hittils. Så just nu längtar jag bara efter Juni, ett avslut på skolan och få börja jobba och känna att när jag är ledig, så är jag ledig och inte att jag måste plugga 24/7

Helgen som gick var riktigt ångerfull. I fredags var det kaos på 100%. Har insett det här med att försöka planera in en graviditet var lättare sagt än gjort. Att sluta knapra piller var den enklaste fasen, sen så har kroppen gått från att ha sin regelbundna mens, till att sedan få den en vecka sent, till att den upphör en hel månad och så nu i förra veckan så kände jag igen välkända symptom på mens, ont i bröst och ont i ägg-delen. Skönt tänkte jag, att mensen bara hoppade en månad. MEN så kom den förbaskade mensen aldrig och jag gick omkring hela veckan med ömma bröst och ont i magen. På fredagen tog jag ett test vilket visade negativt - vilket jag kände på mig, men blev istället upprörd över varför jag ändå hade ont i magen... och så kom de vanliga tankarna: att det är något fel på mig, att jag aldrig kommer kunna få barn, hade jag äggstocksinflammation eller nåt sånt och blablabla...
Grät nog sammanlagt i tre timmar samtidigt som jag grät ut hos både sambon och min mamma per telefon.

Efter jag "lugnat ner mig" - så ringde min syster och sa att hon snart skulle hämta upp mig för att vi skulle åka och handla. Så jag gick ner, tog en huvudvärkstablett och så tänkte jag att jag baaaara skulle gå och kissa först; POOF! - Där var ju sthlms blodbad ju! - Fan vad lycklig jag blev =D haha!

Så där släpptes den stenen. Nu behöver jag bara genomlida Majs alla tentor (omtenta på fredag, sedan en annan omtenta nästa fredag. Sedan en tenta på avslutad kurs som jag läser nu och så onsdagen därpå en sista tenta... SEN ÄR DET JUNI!)

Så nu är frågan om man skulle "lugna" sig med babygörandet den här månaden, bara lägga det på is den här stressade månaden och ta det sen när allt lugnat ner sig ELLER köra på precis som vanlgit... det är den stora frågan. Känner jag mig rätt så kommer jag väl försöka time:a in den där ägglossningen. Men vi får se. Försöka fokusera på skolan först och främst och hoppas på att det blir en bebis när det är menat att bli.
 

 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar