28 nov2012
5
Av varginnan · 5 · 364 visningar · gillad 0 gånger

V 35+0 och mvc

Oj vad sista tiden har gått fort! Snart är det första advent!! Har handlat så vi kan baka lussekatter och göra pepparkaksdeg, så barnen kan baka kakor så det sprutar ur öronen på dem:-) Lämnade småkillarna på dagis vid 9 och sen gick jag ner till ica med en dramaten , så jag kunde handla till helgen, ifall jag blir inlagd i morn efter vändningsförsökget! I dag hade jag även mvc Sf mått var 34cm Hjärtljudet var 138 slag/ min Lågt blodtryck på 96/54 Sätes/ ruckbart , men hade borrat ner rumpan mer och hon kände även en liten fot neråt! Vi får se hur det går imorn, jag är jätte nervös! Knorr !!! Kram !!

Kommentarer

Av Uullllee · 11 år sedan ·
3

Håller tummarna för att det går bra imorgon!

Av tove88 · 11 år sedan ·
5

Skönt att höra någon mer med Dramaten! Haha, känner mig tantigast i världen med min prickiga. Men det är ju så smidigt så varför inte!

Lycka till nu med vändningsförsöket så får vi väl höra ifall du läggs in eller inte, inom en snar framtid =) Det kommer gå jättebra!

Av saraarkbark · 11 år sedan ·
5
Hoppas det går bra!! Lycka till!
Av schuppit · 11 år sedan ·
5

Lycka till!!

Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Tack allihopa, det värmer att ni finns!! Haha a min dramaten är blommig å skitful , men så praktisk:-) Nervös som aldrig förr är jag nu, ska gå å duscha å sen hoppas på att somna till nån typisk tjejfilm:-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar