05 dec2014
1
Av linslisa · 3 · 302 visningar · gillad 2 gånger

v. 12 11+2 ingen mage syns än

Återkommer om det jag skulle skriva i det föregående inlägg. Till dagens lilla oro. Det har inte hänt något med formen på magen än. Visst jag är svullen på kvällarna och rundare än vad jag är på morgonen men morgon magen är lika platt som tidigare :/ har ju sökt på bilder på v.12 magar och där syns det på många bilder. visst man ska ju inte jämföra sin graviditet med andras men jag är nojig :(

Kommentarer

Av Matilda_W · 9 år sedan ·
5
Tycker inte du ska oroa dig. Bebis är ca 6 cm stor nu så det är mer ovanligt att det syns. Och speciellt om det är din första (?) Men min första tror jag inte man såg det försen v. 18-20 ungefär? Det är ju så olika. Men bebisen växer även om inte magen gör det :)
Av linslisa · 9 år sedan ·
1
Matilda_w det är vårt första :) Så är lite nojig, man vet ju inte vad som är normalt och inte förutom det som man kan läsa sig till. Då kan jag nog vara lugnare. Tack :)
Av RebeccaM · 9 år sedan ·
3
Du behöver absolut inte oroa dig, med min första syntes det inte heller förrän i vecka 18 ca.. Nu är jag gravid med nr 2 i vecka 12+6 och visst kan jag ana en liiten mage men jag döljer den utan problem med kläde på :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar