05 dec2014
1
Av linslisa · 2 · 340 visningar · gillad 0 gånger

v. 12 11+2 ingen mage syns än

Återkommer om det jag skulle skriva i det föregående inlägg. Till dagens lilla oro. Det har inte hänt något med formen på magen än. Visst jag är svullen på kvällarna och rundare än vad jag är på morgonen men morgon magen är lika platt som tidigare :/ har ju sökt på bilder på v.12 magar och där syns det på många bilder. visst man ska ju inte jämföra sin graviditet med andras men jag är nojig :(

Kommentarer

Av pygmepuff · 9 år sedan ·
5

Min mage började synas nån gång efter vecka 18-20 med första barnet, folk som inte kände mig började se den vid v 26 typ.
Den kommer och sen kommer du vara såååå trött på den där eviga magen som alltid är i vägen, kommer ikläm i kylskåpsdörren och det går inte att knyta skorna etc =)

Av linslisa · 9 år sedan ·
1
Pugmepuff: Tack för de lugnande orden. Då ska jag nog sluta noja mig. Jag vet om att mamma hade mig och min 2 systrar längre bak så det syntes inte så mycket på henne heller, men jag har tittat runt på bilder på magar som är i v.12 så därför blir iaf jag nojig. Sen kan jag tänka mig att det blir jobbigt och bökigt med en stor mage :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar