11 maj2014
5
Av elvan91 · 1 · 600 visningar · gillad 2 gånger

Uppdatering första mötet far och son.

Jadu.... gick inte alls som vi hade planerat... oförutsedda händelser som tog den nödvändiga fokusen... Sulkyn pajade så jag fick dumpa den där den var och bära theon och R (theons pappa) bar snällt min fulla väska. 
Perfekt att just denna dagen, när sulkyn är paj, så ska theon få sitt värsta trotsutbrott som han aldrig haft tidigare! Alltså det där utbrottet var INGET att leka med! Fyyy vad hemsk och jag längtade till kvällen (dricka hos vänner och kolla på ESC).
Så vi topg vårt pick och pack och letade efter en affär i Borås som säljer sulkyn, vi hittade till beginners så köpte jag en babytrold-sulky och spände fast theon efter dessa hemska utbrott hela 30 min dit bort.... jag var genomsvettig och önskade att just för tillfället att det var molnigt och kyligt så slapp man svettas extra av det fina vädret....

Efter det blev det mcd och då fick farsan kolla på theon när han var på sitt bushumör och skrattade så gott hela tiden.
Efter maten planerade vi att vi skulle till en lekplats så vi gav oss iväg tlll en lekplats 20 minuter ifrån mcd. 
Då pratade jag och R på ordentligt.
Framme vid lekplatsen så släpper jag ner Theon , han springer med en bajssprängd och kissfylld blöja (med kläder givetvis) till en gunga och kräver att få gunga.
Dåligt samvete fick man för att dte var typ att jag både åt och behåller kakan för mig själv så att han bara får se men inte använda sig av lekplatsen....
Vi fick ju självklart dra oss tillbaka till knalleland för att extrakläderna var smutsiga och blöta så fick köpa ett par extrabyxor i H&M....
Sedan byta på honom där...
Sedan fick vi ta en promenad tillbaka till stationen så jag kunde ta tåget för vi hann inte med mer än detta....
Så det var ingen ordentlig bekantskap som hände mellan grabbarna, R kramar hej opch hejdå till mig men inte till theon, så skrev på sms när jag efteråt reflekterade över dte att han får gärna krama theon nästa gång med om han kan krama mig... Ja självklart svarade han.


Han har tydligen fått eller fått tillbaka känslor för mig och vill satsa på mig enligt hans syskon. Det märktes tydligt också.
Det jag reagerade var att han skrev "Vill du ses igen?"
Jag svarade: Ja självklart vill VI ses igen., du är ju theons pappa!

Så att han fattar att detta mötet är för THEON först och främst, det är dte säkert för honom med men att det kunde vara pricken över i:et.

Jag vet inte var jag står då jag vet inte OM eller NÄR jag kommer utveckla känslor för R, inte ens säkert att jag gör det heller.
Så dte berättade jag för honom att vi får se var livet för oss, om jag blir kär i honom så visst, men jag tänker inte tvinga in mig i ett förhållande om jag ännu inte har känslor.

Jag vet inte om det bara är jag men jag kan inte förstå hur man kan gå från att älska en människa till att tappa känslorna och en månad efter få känslor för någon annan. Måste vara jobbiugt för den tidigare nämnda som fortfcarande har starka starka känslor för R...

Jag är tydligen svärmorsmaterial enligt R's mamma (och resten av hans familj) Så dte är ju en bra början OM dte skulle hända något... Men det är ju JÄTTEBRA att alla i den sidan av Theons släkt beundrar mig och tycker om mig så mycket som påerson (den enda de tyckt om av alla R's flickvänner), 

Kommentarer

Av HES · 9 år sedan ·
5

Det var ju nästan perfekt att dom händelserna skedde, då fick R verkligen direkt uppleva hur en dag kan vara med barn ;) Lite spontanitet, bajs/kiss, glädje/trots svett/tårar.... en snabbkurs i föräldraskap ju ;P (trots att han har barn sedan innan)

Du låter väldig klock när det kommer till känslorna för både ditt "x" och barnens pappa. Håller tummarna lika hårt för ert nästa möte :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar