03 jul2012
3
Av Norrlandsbo · 0 · 609 visningar · gillad 0 gånger

Underbara barn!

Idag har jag haft en väldigt bra dag men överraskande mycket ork och energi. Då jag är hemma med lillan å hon har "semester" från dagis nu några veckor så vill man ju hitta på något varje dag, men de är sällan jag orkar göra nå hemskt mycket. Idag har vi dock varit till havsbadet, där de finns en enorm klätterställning, massa gungor, sand, glass att köpa samt en stor sandstrand där vi till och med badade en stund. Solen har gassat på hela dagen och det har blåst lite, vilket har varit perfekt. Tror lillan har haft kul idag, det har då jag! Värdesätter verkligen tiden jag får vara hemma med henne innan nästa bebis kommer.

Har bakats en hel del, både inför då bebisen ska komma men främst inför lillans tvåårskalas till helgen! Har svårt att förstå att min lilla juvel kom för snart två år sen, hon som nyss var så liten :) Har blivit 5 olika sorters fika jag bakat och på fredag ska jag baka två olika tårtor som jag hittat recept på, ska bli mumma att äta trots att det nuförtiden ryms lite i magen.

Med magen är det iaf bra, åkte in i fredags pga minskade fosterrörelser och tänkte att den kanske har vänt på sig med huvudet ner å att de är därför jag känner den annorlunda/mindre. Men den ligger kvar stadigt i säte och allt var bra med den. Såklart sparkade den massor just då jag var där, men hellre en gång för mycket än en gång för lite att kolla upp tycker jag. Har tid för ul nästa vecka och får då tid för vändning samma vecka eller veckan efter, går de inte att vända så blir de ytterligare ett planerat snitt.

Ska vara sol å varmt hela veckan så det blir att fortsätta med utflykterna med lillan så länge orken finns, annars får vi vara hemma å mysa, vilket är minst lika bra de!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar