08 sep2013
5
Av LadyViolett · 0 · 423 visningar · gillad 0 gånger

Tröttare än någonsin

Hej!

Har varit väldrigt inaktiv här på blimamma de senaste dagarna. Skälet till det är att jag är helt slut när jag kommer hem från jobbet och inte orkar lyfta ett finger knappt. tröttheten de senaste dagarna har varit värre än någonsin. Inte nog med att jag lider av den sedvanliga gravidtröttheten, så sover jag väldrigt dåligt på nätterna. Jag vaknar mellan 3-5 gånger på en natt för att jag behöver kissa. Nästan varje natt omkring kl.04.00 vaknar jag av att jag är vrålhungrig och inte kan somna om för det. Har blivit tvungen att gå upp och ta mig en banan och ett glas med mjölk för att kunna somna om. Tröttheten gör sig även till känna på jobbet. Mina kollegor tycker att jag blivit så tystlåten, men det är för att jag är för trött för att hänga med i samtalen eller ens orka öppna munnen när jag gör. Min mamma har tipsat mig om Blutsaft för att få bukt med tröttheten, så jag kanske få ta ge det en chans.

I onsdags köpte jag mina första mammakläder. Ett par jeans och ett par tjockare leggins. Jag har inte börjat använda dem än, men nu när det börjar bli kyligare ute kommer jag behöva dem, då alla mina vanliga jeans förutom ett par blivit för trånga och mina andra leggins som jag ännu kommer är för tunna.

Men trots tröttheten, alla finnar jag fått i ansiktet, bristningarna på höfterna jag fått och så trots jag mig även drabbats av två små åderbrock på vänster lår, så är jag överlycklig över att vara gravid.

/Lady Violett

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar