17 maj2013
7
Av lini · 16 · 1195 visningar · gillad 5 gånger

tro du jag är NÖJD elr? :D

BYE BYE SLEMPROPP!! 40+5 idag, hoppas de blir nåt snart! Om nån läser; hur lång tid efter den farit fick ni lov att fara in på bb? (hur mga dagar/timmar efter vecka 40?) Längtar nå jävulskt :D

Kommentarer

Av MammaTillWilde · 10 år sedan ·
4
Hoppas de startar för dig snart!! Dock gick min slempropp i vecka 38, o inget hände o blev igångsatt 42+1
Av lini · 10 år sedan ·
7
Jaha..men man kanske inte ska gå så mycke på andra då, då ingen är sig lik :) men jag har ju gått över så jag hoppas på de startar inom nån dag :D hoppas skadar ju aldrig :) hade du nåt ordentligt jäkla tryck neråt innan slemmis släppte? Jag har haft sjuukt tryck i 2dar. Å före de, men då kändes de inte som de gjort i 2dar för mig :)
Av MammaTillWilde · 10 år sedan ·
4
Noppa, kände inte ens av när den släppte såg de bara på papperet. Ja jag ska hålla tummarna för dig/er att ni snart får er bebis. Men tryck neråt hade jag ju när min lille tryckte sig neråt :-) Hoppas allt går bra nu och lycka till!! :-)) ska bli spännande o följa dig :) (precis som innan) :)
Av Pumba2012 · 10 år sedan ·
5
Min slempropp gick 39+5 och hon tittade ut på bf 40+0 :)
Av saraarkbark · 10 år sedan ·
5
Det ær ju ett gott tecken :D Om slemproppen lossnar betyder det att du øppnar dig! Ta en rask promenad før att hjælpa naturen på traven så ska du se att det børjar før dig ;)
Av Sandra__Tindra · 10 år sedan ·
5
spännandr :-) Jag ha int med någon av mina när slämmproppen gott :-) lycka till :-)
Av lini · 10 år sedan ·
7
Va kul å få fler svar av er! :) ska ta en prommis i finvädret efter denna lunch! Får hoppas de kickar igång på ett tag!:) joo pga trycket så har jag trott jag håller på å öppna mig, å hade så rätt nu när slemmisen sa adjö!:D sen ser man väl hur lång tid från nu de tar innan jag får värkar :)
Av lini · 10 år sedan ·
7
MammaTillWilde: va fina ord!:) lär behöva lyckatillet å jag hoppas den är påväg ut nu!:)
Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

min slemmis gick i vecka 37, men han kom 9 dagar över tiden iaf

Av hanab2 · 10 år sedan ·
5
Min slemmis gick 3 dagar innan tror jag. Gick över 12 dagar. Man kan öppna sig länge. En vecka över tiden var jag öppen 2cm utan att ha kännt nåt, samma dag det satte igång var jag öppen 3cm. Så slemmisen i sig är inget säkert tecken tyvärr... Försök att räkna med att gå över länge så känns det bättre om det sätter igång tidigare. Hoppas det startar snart :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar