22 sep2012
5
Av LillaMillan · 5 · 1451 visningar · gillad 4 gånger

tog bort min häst idag...

Idag är det verkligen tårarnas dag. Idag så åkte min häst till det ställe han ska tas bort på. Jag har verkligen försökt hitta en lösning för honom men inget har funkat... Han är 26 år och haft ett toppenliv men han kommer verkligen inte klara en vinter till.... O jag som bara blir större och större... Min lilla älskling... Jag har haft honom i 16 år så detta har verkligen varit SKIT jobbigt!! Men de jag pratat med säger att det var rätt beslut... Men FAAN vad jobbigt det var!!! Han som ändå var såå fiin och min lycka! Hos honom så försvann alla bekymmer och tiden stog stilla! Det var vi två mot världen! Jag kommer alltid att älska dig!! Mitt hjärta!

Kommentarer

Av pygmepuff · 11 år sedan ·
5

urs vad tråkigt =( Han slipper iaf lida i sin hästhimmel och han har ju haft ett långt liv!

Av vretbacken · 11 år sedan ·
3
Usch och fy!!! Sänder en hel drös med styrkekramar!!!!!tyckte det var illa nog när våran äldsta katt på 13 åtgick åka till katthimlen förra lördagen så jag kan förstå vad du går igenom.. Det är verkligen för sorgligt när vi måste ta farväl av våra älskade djur!!! Tag väl hand om dig och din lilla knodd!!!!
Av elhamebadi · 11 år sedan ·
5
Vad fiiiin! Stor kram till dig.
Av Teilani · 11 år sedan ·
2

Fy tusan så sorgligt, men ibland måste man fatta sådana beslut, det är en del i att ha ansvar för djur. Jag står själv i valet och kvalet med min 29-åriga islänning, jag tror inte hon skulle må bra av att gå en vinter till heller. Men fy så svårt det är!!!

Av sun69shine · 11 år sedan ·
7
Fy vad jobbigt :( aldrig lätt att förlora en vän och något man tyvärr aldrig kommer över heller! Han kommer alltid ha en plats i ditt hjärta! Styrke kra

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar