29 maj2012
4
Av Nilsson579 · 4 · 7845 visningar · gillad 1 gånger

Tjäna extra pengar under mammaledig

Ja nu är min dotter 14dagar. Man är mamma ledig och har en dålig inkomst hälften av sin vanliga lön. Min dotter bara sover och äter så jag har mycket tid över, börja fundera på att fixa lite extra jobb hem ifrån så man kan tjäna lite extra pengar när man ändå bara är hemma. Men vad ska jag göra? Är det någon som har förslag? Telfonsex är jag inte intresserad av för jag skulle aldrig kunna hålla mig allvarlig, att sälj sake som hompartyn är jag inte heller intresserad av, har sålt sexleksaker en tid innan men då försvann många helger och jag vill inte förlora mina helger med min man och mina barn. Är det någon som vet något man kan göra hemmifrån och tjäna lite extra nu under mamma ledigheten?

Kommentarer

Av maddan · 10 år sedan ·
5

Det finns ju mycket ring jobb av olika slag. En kompis till mig jobbade för hem ägg och ringde samtal för att boka leveranser å så... :) Det finns hur mycket som helst.. Kolla arbetsförmedlingens hemsida.

Vet du hur mycket man får tjäna under mamma ledigheten? 

Av hiba2012 · 10 år sedan ·
2

var exakt kan man söka arbetsförmedlingen här säger att de inte finns jobb att jobba hemifrån:S

 

Av maddan · 10 år sedan ·
5

Det låter som att man kan jobba ganska mycket då, 20 000 i månaden? Trots föräldrapenning?

Av Nilsson579 · 10 år sedan ·
4
Jag har ingen anning med under 2000kr så kan man skattegemkta, men det var nog på längre än en månad. Men några tusen kronor extra ska nog inte va några problem,jag vet inte./

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar