18 jun2012
5
Av elhamebadi · 5 · 693 visningar · gillad 2 gånger

tio veckor och förkyld

Det är min tjej. Nu verkar det ha gått ner till näsa och hals. Hon är jättesnorig och hostar....lilla älsklingen! Blir så nojjig för det där RH-viruset nu och vet inte om jag ska ringa BVC eller avvakta. Tempen var på 37.4, alltså lite högre än vanligt då hon brukar ligga en grad mindre. Nu sover hon i min famn men när hon var vaken så var hon glad...men hon somnade väldigt fort igen. Natten har gått bra för henne....hon har ätit bra trots tätheten i näsan. Uscha...vad tycker ni att jag ska göra? Jag vet att jag ibland kan hispa upp mig och förutsätta det värsta i bland och därför försöker jaa lägga band på mig. Men det är inte lätt när det handlar om det finaste jag har.

Kommentarer

Av PaulineK · 11 år sedan ·
5

Vilken liten gobit och vilka underbara ögonfransar hon har! Min lilla tjej på 3 veckor har också varit superförkyld men det har nästan gått över helt nu men håller med om att det är grymt jobbigt att se dem små liven vara så förkylda men är det en vanlig förkylning så finns det ju tyvärr inte så mycket man kan göra. Nässugen var dock ett väldigt bra köp då vi har använt den flera gånger om dagen när hon har varit så snorig så det är ett tips om du inte redan har en. :)

Av Antonocornelia · 11 år sedan ·
5
Rh viruset? Menar du rs viruset?
Av Bumbi · 11 år sedan ·
5

Åh! Säger som PaulineK vilken gobit och vilka underbara ögonfransar hon har! En riktig sötnos :)

Koksaltdroppar hade vi när vår lilla var förkyld. Sedan finns det ju även nässprej från 3 månader men din tjej är väll närmre 2 månader än 3? Annars säger endel att bröstmjölk fungerar (har aldrig provat) Sängpuckar som man höjer huvudänden med och nässug.. Sedan är det nog bara att vänta ut det. Hoppas hon blir bättre snart!

Av zemra · 11 år sedan ·
5

Jätte jätte jättesöt är hon, verkligen och vilka ögonfransar hon fått :-)

Krya på henne och styrke kramar <3

Av Mam90 · 11 år sedan ·
5
Gud va fin hon är! :) Är hon lite piggare nu? Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar