07 maj2014
5
Av elvan91 · 7 · 622 visningar · gillad 5 gånger

Theons pappa hörde av sig!

Ja för ett år sen skickade han ett hemskt mejl på facebook som ni kan se i ett gammalt dagboksinlägg: http://www.blimamma.se/dagbok/theons_pappa_37406.html

(om ni vill läsa sammanfattningen av denna historien är så läs längst ner)

 

Han har aldrig träffat Theon. 
Men för två veckor sen kom ett mejl till fårn honom, och ett till.
Det stod att han undrade om han fick sakta ta kontakt med oss, och att han är väl medveten om vad han skrev förra året.
jag förklarade att jag förstår att han reagerade som han gjorde, han hade ett barn med en annan tjej som han var förlovad med och då vill ju inte han att något ska förstöra för dem, sedan så spekulerade hans föräldrar och syskon om att hans fästmö hade något finger i mejlets utförande.

Idag är han nybliven singel säger han och att han tycker att det är bra så för att det ska vara lätt och ha kontakt med oss för den bruden avskyr oss uppenbarligen... Men hon är knäpp, det har alla erfarat och hon är bannad från hans föräldrars hus för att hon är så a fucking damn pain in the ass :D
Nää men hon snackar skit om hans föräldrar till hans syster när de precis lämnat föräldrarna...
Till saken så blev jag jäkligt förvånad när han sa att han har ångrat att han "sa upp" vårat lilla förhållande och att han vill knyta kontakt även med mig för att se om det kanske fanns nåt där som han sabbade.
Vi dejtade i en månad och när vi valde att bli tillsammans så ringde han en vebcka efter och sa att han vill vara singel, så jag ser inte det som att vi har haft ett förhållande haha.
Men men, jag blev jävligt chockad över vad han sa, en helt ny människa.
 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi har pratat i två veckor på facebook och nu har han fått mitt telenummer och vi har bokat denna lördag att han ska få träffa sin son för första gången. vi bestämde det i fredags förra veckan och han säger varje dag hur han längtar tills det är lördag och att han önskade att vi kunde ses direkt. Han ville att vi skulle komma i söndags men då var jag upptagen med fotbollsmatch.

Han har berättat hur han ångrar varenda ord han sa, ångrar att han har missat viktiga tillställningar och viktiga utvecklingssteg som Theon har gått, han ville finnas vid förlossningen, stå där framme med mig vid dopet, se theons första steg, få höra ordet pappa.
Han skrev ordagrant: Vill bara göra rätt o kanske i framtiden bli kallad pappa . vem vet men skulle det hända så har man lyckats

Jag har nog aldrig varit lyckligare i mitt liv än vad jag är nu. Jag önskar att jag kunde ge honom hela universum, men det bästa jag kan ge honom är en pappa. 

Kommentarer

Av Linkan · 10 år sedan ·
5
Får gåshud. Vilken känsla.
Av Meduzzza · 10 år sedan ·
5
Underbart!!!
Av gabbiie · 10 år sedan ·
5
Vad härligt! :)
Av elvan91 · 10 år sedan ·
5

Jaa! Känns som att vi är med i en film!! :P Hoppas att det kommer att bli bra även i fortsättningen! Men det tvivlar jag faktiskt inte en endaste sekund på! :)

Av Missmadde · 10 år sedan ·
7
Håller tummarna för Theons skull att hans pappa sköter detta nu!
Av HES · 10 år sedan ·
5
Åh, får tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg! Hoppas innerligt att er relation både från Theons perspektiv och ditt. Ser fram emot att läsa nästa inlägg, lycka till nu!
Av PaulineK · 10 år sedan ·
5
Åh vad glad man blir av att läsa det här! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar