18 dec2012
5
Av varginnan · 5 · 782 visningar · gillad 0 gånger

Theodor är redan 1 vecka!

Jösses vad tiden går fort! Han föddes för ganska precis 1 v sen även nu vid klockslaget:-) I fredags fick vi komma hem till gänget! Alla tycker att han är såååå liten! Ser ut som en liten rumpnisse:-) Tar nog ett tag att få in rutinerna! Det märktes i morse då man ska till dagis att det är 1 till som ska kläs på, har ju nu 3 killar som ska på med vinterkläderna, så vi kom 20 min försent till dagis! Bvc var här på hembesök och lilla trollet går inte upp som han ska:-/ han vägde 3380 när han föddes, 3130 när vi åkte hem å 3160gr i dag, så vi ska dit på fredag å kolla igen! Jo , blåsljudet vid hjärtat blev ju bättre vid andra undersökningen av hjärtspecialisten , så vi fick godkänt! Vi har fått remiss till hörselkliniken på huddinge sjukhus den 8 /1 då det inte gav utslag på vänster öra när vi var på bb! De provade ju flera gånger, bara att hoppas att det var fostervatten i öronen! Nu sover han lugnare då han slutat kräkas fostervatten, det e skönt! Pappan har bestämt sig för att komma 3 kvällar i v nu i början! Såå jobbigt då mina rutiner stannar av, men jag förstår att han vill träffa sin son, men tycker ändå det e jobbigt att ha honom här ( då han är så blåst) I dag har min 15 åring varit nere å shoppat julgran och jag å äldsta dottern tillsammans med charlie och Wilma gjort pepparkakshus ! Sen har jag gjort pepparkaksdeg till i morn , då man kommer att börja baka ut den! I förrigår gjorde Veronica chokladris i olika smaker och ischoklad! I morn ska jag se om jag hinner/ orkar göra cocostoppar å kolakakor! I morn ska jag till vetrinären å vaccinera , chipa å besiktiga valparna! Hoppas folk vill köpa dem! Ska även ha en väninna som kommer å låna våran katt hem till sina 2 löpande katter! Hoppas det hennes katters färger i min katts päls, då vill vi ha 2 katter till! Min exman har börjat bråka igen, hoppas han hämtar barnen på fredag! Nä nu hoppas jag på att somna, sover dåligt!ligger ner å ammar nu:-) God nattt på er!

Kommentarer

Av schuppit · 11 år sedan ·
5
Vilka söta barn! :) Förstår det där med att rutinerna stannar av. Min man har varit borta på jobb väldigt mycket sen Linnea föddes, och se dagar/kvällar han är hemma faller allt, jag kan inte ens få mig till att städa. Har äntligen lyckats hålla i med kvällsrutinerna. Hoppas du slipper allt för mycket strul från karlarna och att du får vila.
Av Soetnos · 11 år sedan ·
7
Oj! Jag förstår inte hur du hinner och orkar för den delen! Du står verkligen för att kvinnor kan! <3
Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Vad fina dina barn är. :-) Hoppas det går bättre med vikten till nästa vägning, och du- god jul! :-)

Av Matilda_W · 11 år sedan ·
5

Theodor! vilket fint namn!! Håller även med Soetnos, hur hinner /orkar du med allt?? 

Av love-child · 11 år sedan ·
5

Så skönt att allt ni e hemma å att Theodor mår bra. Hoppas att hörseltestet går bättre nästa gång. Skrev i din gästbok häromdan men fick inget svar. Blev lite orolig för att allt inte stod rätt till. Det kändes bra när jag såg att du skrivit här. Hur går det annars då med två barn så tätt, å själv dessutom. Jag har ju i alla fall min gubbe. Å barnen hjälper ju till en del. Min lille  växer så det knakar. Sist hade han vuxit 6 cm på 3 veckor. Tror att dom har mätt fel på bb. Han äter varannan timma. :(  Drygt på natten. Inte roligt å vakna så ofta. Du får ha det så bra å god ju å gott nytt år på er. Många kramar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar