09 sep2013
4
Av Emmawetterholm · 2 · 461 visningar · gillad 1 gånger

Super nervös för bm besök

Ska till bm idag vid 2 och har aldrig varit så nervös över att gå dit som nu, sist jag var där hade mitt sf mått minskat så hoppas värkligen han växt den här gånge och inte ligger under igen, går in i v 36 på onsdag och jag har legat hela tiden nära min vecko sifftra i sf mått men nu får vi se, hade även blod i urinet sist så hoppas det är borta nu med!

Sen hade lillen hjärtslag på 170 så hoppas han har normalt nu så slipper jag stessa upp mig för att många saker inte är så bra... Ska även kolla med henne om hon ska skicka mitt urin på analys och kolla om jag har UVI för jag har annat det ett tag nu men sist när hon skickade mitt urin på analys så va det inget men de va ju för ca 6 veckor sen så :)

 

Men jag hoppas på det bästa! Bara 1 timma kvar tills jag kan slappna av igen ^^

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

170 låter ju som om bebis är stressad över ngt. Minskat sf mått kan ju mer tyda på att tarmarna svullnat av och magen sjunkit, du är ju snart fullgången så. :-) Lycka till! 

Av Smurfan90 · 10 år sedan ·
5
Mina bebisar blev stressade när jag låg på rygg och då kom dom upp till 170 men dom lugnade sig när jag ist satt upp eller stod upp

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar