27 jun2012
5
Av ana-s · 5 · 590 visningar · gillad 7 gånger

snart 5 månader, stor han börja bli! bilder

Våran lilla prins är snart 5 månader, tiden går så fort så jag önskar man kunde sakta ner den. Han växer så det knakar, och utvecklas varje dag. han är dessutom så tidig med allt.  

han har världens finaste morgonhumör! När jag tar upp honom ur sängen på morgonen är han bara ett stort leende, och detta håller i sig ganska längem han ler och "pratar" och är allmänt ett solskensbarn. Nu liggr han bredvid mig i babysittern, och varje gång jag tittar ner på honom ler han. 

Inte en dag går förbi utan att jag tackar högre makter för att jag har haft sådan tur, för att jag ar fått äran att ta hand om och uppfostra detta lilla liv. För sanningen är att man äger aldrig sina barn, vi får dom till låns, att älska och skydda, att lära dom hur man ska överleva i världen. Men förr eller senare måste de göra sig fria och bli egna individer med egna liv, äcen om det gör ont redan nu bara att tänka på det. Barn är också ett privilegium, inte en självklarhet!

Men det finns ett fint ordspråk som jag tycker om, minns det ite ordagrant, men det är något i stil med; barn är som gummiband, om du ger dem tillräckligt lång lina kommer de förr eller senare tillbaka. Det ligger nog mycket sanning i det.

Nej, nu ska jag inte fördjupa mig för mycket i mina filosofiska tankar, det är för tidigt för det, har bara hunnit med en kopp kaffe än så länge, Nu ska mitt hjärta också ha mat :)

God dag till er alla! :)

Kommentarer

Av celieh · 12 år sedan ·
4

Härliga bilder!! Gillade ordspråket, ligger nog en del sanning i det. Passa på att njut, tiden går som sagt var riktigt fort!

Av LindaMaria · 12 år sedan ·
5
Så söt han är! Jag har också panik över att hon ska bli stor och flytta hemifrån och bege sig ut i den farliga stora världen, som är full av otäcka människor. Jag vill ha det jag har nu ALLTID!!! Men jag försöker leva i nuet - hon är ju trots allt bara 6 månader, så det dröjer ju en stund! Men hur man ska kunna släppa ifrån sig en så stor skatt övergår mitt förstånd! Det kanske ändras när hon är tonåring ha ha ;) Annars är planen att gifta in henne i ett kungahus eller med ett hockeyproffs - då kommer hon bo så stort att mamma också får plats att bo där ;)))
Av juliet · 12 år sedan ·
3

ni ska inte vara oroliga för framtiden och dess frigörelse det kommer naturligt så om ni inte tänker så långt i förväg så blir  det bra. sedan kommer barnbarn och nya faser i livet och ni kommer välkomna dom som det lilla knytet.

Av PaulineK · 12 år sedan ·
5

Oj vilken liten goding! Och vad bra du skriver! :)

Av JennieW89 · 12 år sedan ·
5

Så himla söt! Min tjej är också snart 5 månader! Och också en riktig solstråle:) Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar