01 okt2012
4
Av glasflickan · 3 · 501 visningar · gillad 0 gånger

Slutar amma???

Plutten min blir åtta månader i morgon Vill nog sluta amma nu men kanske är för tidigt. Fast han vill ju amma på natten. Han blir jätte ledsen när han inte får amma på natten. Men kan vagga honom så han somnar på kvällen men sambon gör det bättre, Kanske att han inte är så förknippad med mat?. 

Men Hur vänjer man av med att amma på natten? Känns så elakt att göar han ledsen. Hjälper ju inte att han få ligga jämte i sängen heller. Han vill verkligen ha bröstet.Vill inte ersätta det med något annat heller. Vill helst inte att han ska äte efter man borstat tänderna. Så vad ska man göra? Svårt det?

Han åt en halv burk åtta månaders mat idag så är stolt. Tror det var hipp. Har fått för mig att dett är lite mindre bitar i dom. 

 

Kommentarer

Av Christel.M · 11 år sedan ·
5

Du ha ju igentligen rätt i att de inte är bra att äta efter tand borstning, men som sagt de kan ju inte vara hungriga? vet inte de kanske gå att vänja dem av vid mat på natten men tycker de är svårt att låta dem skrika av hunger, vår kille få välling på natten, och i sängen på kvällen med.. Jag slutade amma vid 6 1/2 månad, han är nu 9, och de kom helt naturligt , han åt jätte ofta när jag amma och sen kom de in mat och bröstet blev ointressant, han blev ofta arg när jag gav bröstet , så vår kille va inte så svår att avvänja. Men som sagt han får ju välling på natten..

Av JennieW89 · 11 år sedan ·
5

Amma så länge du själv känner att du vill. Min tjej är också snart 8 månader och jag helammar fortfarande..har försökt med mat sen 6 månaders ålder och hon började smaka på olika grejer vid 4 månader...hon spottar allt.. så jag har det problemet :P 

Av glasflickan · 11 år sedan ·
4
Kanske inte så farligt att amma någon gång på natten då? Svårt att inte ge bröstet när det är ert han vill. vet inte hur jag ska göra.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar