01 aug2012
5
Av madde70 · 8 · 631 visningar · gillad 0 gånger

Sjuk jävel..

Fy fan vad tragiskt!Jag läste precis att det var en mamma som hade hoppat med sin 3 månaders bebis från en bro:(Som jag fattar så överlevde mamman men inte bebisen.Hur kan man vara så rå att ta med sig sin bebis.Sådana folk är ju inte mänskilga.Tycker gått dom kan putta ner henne från bron en gång till så att hon oxå avlider..Finns inga ursäkter för att göra sådant mot ett oskyldigt barn..

Kommentarer

Av Dolce · 11 år sedan ·
3

Usch ;(

Av JeeA87 · 11 år sedan ·
4

VA?! Hur fan har man mage, om hon nu mådde så dåligt och var tvungen att göra en sådan sak, kunde hon väl för faan sett till att hennes bebis fått ett bra hem innan. Inte skall barn bli utsatta för sånt här! Fyfan, va arg jag blir!!! Här finns det folk som kämpar och kämpar för att få sin lycka.. Så finns det såna som har sin lycka och gör en sådan sak! Fyfan!! Äckliga människa! 

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Ännu värre att det är ett land som Sverige det händer.Här kan man faktiskt få hjälp om man vill..Som jag fattade var hon som gjorde det inte svensk och skulle bli utvisad.Kan det kanske vara orsaken..Nu är Madeleine rå igen men jag blir så jävla arg för det händer så mycket sjukt här i Sverige nu för tiden.När jag var yngre hände det inte så mycket här.UNDRA VARFÖR???tom i min lilla by vågar jag snart inte släppa ut mina barn längre..

Av JeeA87 · 11 år sedan ·
4

Men så gör man ändå inte om man blir utvisad, enligt mig. Men förstår dig, ja känner samma sak, fast när de gäller mig att gå ut.., 

Av LillaMillan · 11 år sedan ·
5

MEN USCH!! GUUD vad långt det måste ha gått för henne om hon gjorde nått sånt. Vad för hemska saker har hon egentligen vart utsatt för? Om det inte fanns nån annan utväg än o ta livet av sig?? (om det var det hon ville)

Att bli utvisad kanske var samma sak för henne?? Hon kanske hade blivit stenad till döds i sitt land?? Vilket jag hört händer. Hörde ni inte om den unga tjejen som vart ihjälskuten el stenad till döds. För att hon hade blivit oslyldigt anklagad för otrohet... :(

Av keeya · 11 år sedan ·
5
Jag mår dåligt av att läsa sådant! Oooh jag lider med det stackars lilla barnet som var jämngammal med min son!!! Och sen de där hemska föräldrarna som lämnade sitt barn på flygplatsen!?! Jämngammal med min dotter!!!
Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Ja när det är barn inblandade så vill man bara sätta sig ner och gråta:(

Av Nilorac87 · 11 år sedan ·
3
Tycker det är otroligt tragiskt att det ens får gå så långt att man inte ser någon annan utväg än att göra en sån sak. Att vara deprimerad är ett livsfarligt tillstånd, likaväl som att ha te x en dödsdom i cancer. Det finns förklaringar till varför människor gör vissa handlinar, men givetvis finns det inte alltid en ursäkt. Hon var förmodligen så mentalt nergången att hon inte kunde se någon som helst annan utväg för henne o bebisen. Hela systemet det är fel på. Sånt här får bara inte hända. Lika väl som att typ hänga sig i källaren och låta ens egna barn hitta en. Hela situationen visar ju på hur psykiskt sjuk den människan är vid det tillfället. Men totalt fruktansvärt är det! Hon lär nog inte fortsätta leva så länge ändå, utan komme förmodligen försöka ta sitt liv igen.. Om hon någonsin kommer ur psykosen kommer hon förmodligeninte kunna leva med att hon tagit livet av sitt barn.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar