02 okt2012
5
Av LillaMillan · 6 · 563 visningar · gillad 3 gånger

såå självupptagen......

Usch!

Jag blir såå less... Jag börjar bli rädd för att jag börjar tröttna på min man?? Han håller bara på med sitt! De e jobbet och hans egna frtidsintressen... När han kommer hem från jobbet så är det soffan, datorn och tvn som gäller. Jag får säga till om det mesta... kan du hjälpa till och plocka undan, kan du duka, mm... 

Sen så är det ju de här med sexet, vilket jag uppfattat att många har problem med? Vi har väl sex en gång i månaden OM jag har tur! Han e ett par år yngre än mig(25) men hallå...ska det inte vara tvärt om??? Vad är det för feeel på mig??? Jag blir såå olycklig och känner mig som det fuuulaste i världen. Jag försöker göra allt för honom och när jag ta initiativ så blir han bara arg och säger att han inte har lust? HAN HAR ALDRIG LUST!!! Nu vill jag inte ta några steg till att närma mig honom längre... Jag bli inte uppvaktad på NÅGOT sätt!!??

Ändå pratar vi om det o han säger att han älskar mig mest av allt i hela världen!! men ord e bara ord! Jag behöver mer!!

HJÄLP!! Vet inte var jag ska ta vägen??

Kommentarer

Av saraarkbark · 11 år sedan ·
5
Usch :( beklagar! Jag var ihop med en kille (i 4 år!!) som inte heller ville ha sex. Jag høll på å gå i taket. Gick hon psykolog och nån "sexhjælp" grej. Før oss gick det inte øver, i tillægg smygtittade han på porr.kom på honom otaliga ggr och till slut fick han faktiskt en smæll, och jag gjorde slut och flyttade dærifrån. Det var det bæsta jag gjort! Har han alltid vart sån eller? Førstår att det er jobbigt før dig, så ska man juninte ha det :/ ta en seriøs samtal med honom och ge honom ett ultimatum att "skærp dig nu eller så får du væl sitta hær ensam sen och tycka synd om dig sjælv".. Lycka till!
Av LillaMillan · 11 år sedan ·
5

hej!

jo, seriösa samtal har vi ju haft ett ex antal ggr... men  jag kan ju inte ändra på honom... o nu ska ju vi ha barn. Han är perfekt på alla andra sätt. Men jag känner mig ändå som en sak i hemmet som bara ska finnas där.... :( Men jag får väl göra så att jag får prata med nån tillslut....

Av love-child · 11 år sedan ·
5

Vet hur det är. Sån är min gubbe då jag är gravid. Det är knappt så att han tittar på mig. Han blir även extremt lat å känslokall. Men så fort bebis har kommit å magen e borta så är "normala" gubben tillbaka. Då går han å gullar med mig å ber om sex. Det är så fort magen kommer som han helt förändras. Jag har ingen aning varför. Han säger att han inte har något behov men jag vet att han porrsurfar i smyg. :(  Jag tycker att det är jätte jobbigt men jag orkar inte bråka. Dom två senaste graviditeterna har jag som tur är tappat sexlusten totalt så att jag har inte så ont av att inte ha sex, men det hade varit trevligt med lite närhet. Nu vet jag inte om din kille är sån även då du inte är gravid. Det är kå hemskt att känna sig avvisad. Självförtroendet hamnar ju inte direkt på topp. :( Hoppas att det löser sig för dig vännen. Kan vara skönt i alla fall å veta att du inte är ensam. Styrkekramar...

Av LillaMillan · 11 år sedan ·
5

Jo, min gubbe har egentligen alltid varit sån... men extremt mycket värre nu under grav... Jag trodde lixom att det skulle bli bättre men det blir bara värre... Självklart så var början av vårt förhållande bra! Men då tränade vi mkt oxå så vi "orkade" lixom leva mer då. Nu tränar han inget alls utan har blivit den där klassiska "soffpotatisen"!? Jag går ut med hundarns 3-5 ggr/dan. och försöker ta mig ner till gymmet ibland. Men han tränar ingenting nu!

Tankarna av att lämna honom har dykt upp men samtidigt så skräms jag av att jag tänkt så... 

Men min "taktik" nu är att jag kommer att avvisa honom så som han avvisar mig nästa gång han vill, (när nu det blir) Typ aldrig! Men jag ska försöka... Så får han känna hur det känns... Skitjobbigt!

Av ida_bebis · 11 år sedan ·
3

Har samma problem fast här är det jag som inte vill ha sex och det började sedan jag blev gravid med dottern som nu är 6månader.

fast mitt problem med varför jag inte vill ha sex är just som du beskriver lite, känner mig inte uppskattad eller uppvaktad. Och då han väl gör något tex masserar mig som min rygg är i behov av för att klara utav vardan så förväntar han sig alltid sex efteråt, vilket i sin tur gör att jag tappar lusten ännu mer.

Av LillaMillan · 11 år sedan ·
5

ida_bebis: Usch vad tråkigt. jo ja vill ju kunna mysa med honom UTAN att han ska tro att det ska leda till sex hela tiden. Vilket jag försöker få honom att förstå... för ALL typ av närhet nöjer jag mig med nu när jag ändå vet att han inte vill ha sex. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar