08 jul2012
4
Av lufs89 · 3 · 1077 visningar · gillad 1 gånger

RUL v.21

Har inte tänkt på det men räknade idag ut att jag kommer vara i v.21 på RUL. Känns sent men eftersom vi gärna vill veta kön så känns det bra! Vi har gjort KUB och då var bebisen väldigt livlig och hade två armar och två ben. =) Tyvärr fick vi en något förhöjd risk på KUB. Så i och med det känns det lite jobbigt men inte så farligt. Någon annan som gjort RUL så sent?  

Kommentarer

Av love-child · 10 år sedan ·
5
Jag hinner nästan gå in i v 21 innan UL. Som förresten är i morgon. Äntligen. Men jag tycker det är väldigt sent då barnet börjar växa individuellt i v 20. Är rädd att de ska mäta fel då vikten kanske inte är samma som alla andra. Om du fattar vad jag menar :/. Hade jag varit du så hade jag ring å kollat om dom är medvetna om att du är i v 21 när du ska dit. Lycka till
Av lufs89 · 10 år sedan ·
4

Ja, det är jag 100% säker på att det vet. De bokade in det när jag var på KUB då barnmorskan precis berättat vilken vecka jag var i då. Så hon var nog verkligen medveten om det. =D

Men jag tror att de räknar med vilken vecka man är i med vikten och i undersökningen i övrigt. Jag ser inget stort problem, bara att det är jobbigt att vänta. 

Av lufs89 · 10 år sedan ·
4

Ringde till barnmorskan och kollade. Hade tid den 21 augusti, då är jag i vecka 20. Det sa dom att så brukade de göra när man gjort KUB. För det är bättre att föra det senare. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar