19 aug2013
5
Av MammaMalda · 2 · 404 visningar · gillad 1 gånger

Profylaxandning??

Idag gar jag in i vecka 26, kanns underbart! Nu ar det inte langt kvar tills BF, 98 dagar kvar! 

Jag laste om en forlossning dar hon skrev om profylaxandning? Jag undrar vad det e, det verkade som om att det hjalpte henne genom hennes varkar. Usch ar sa nervos infor forlossningen sa de finns inte, jag som ar radd for allt haha .. 

Igar tog jag och sambon ett kvallsddopp, det var meterstora vagor sa jag vagade inte ga ut for langt, ar sana himla strommar sa man dras ivag jatte latt. Men det kom en vag en sa pass stark vag att den drog ner mig o jag rullade runt i vagen upp mot stranden, paniken jag fick efterat var jatte jobbig. Tankte pa smulan direkt, om de hande nagot med min bebis dar inne... Blev radd och ledsen, men sen senare pa kvallen nar jag skulle sova fick jag sparkar och idag sparkar h'n som vanligt! Sa jag tror inte det ar nagon fara! 

Har valdigt svart att sova hella natter och vaknar oftast vid 7 pa morgonen och kan inte somna om, jag hoppas att detta slapper snart, vill ju ha sa mycket somn som mojligt innan den lille tittar ut.. 

 

Kommentarer

Av SK_Lopez · 10 år sedan ·
5
Andningsmetod.. Finns profylax kurser gratis på nätet som du kan kolla. Vet att Mama Mia hade det på sin hemsida när jag var gravid. Annars finns det nog många fler. :)
Av MammaMalda · 10 år sedan ·
5
Okej, då ska ja kolla upp detta, tack så mycket för svar. Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar