25 okt2012
4
Av Bettli · 0 · 350 visningar · gillad 0 gånger

Pratat med facket.

Lite från min tidigare inlägg igår. Jag är med i facket och har pratat med dem och de ska inte kunna säga upp mig med de grunder de uppgett. Facket är redo att gå in direkt efter det besked jag får av min chef imorgon. Är vilket fall nervös. för antingen så blir det som "vanligt" hur nu det ska gå till, man är ju sårad! eller så blir det "bråk" med hjälp av facket. Facket sa även om de skulle ändra sina grunder, för att de kommit på att de inte kan använda sig av dessa grunder. så har man vilket fall som anställd rätt till att få en varning för att kunna bättra sig. och jag har ju inte fått någon varning alls.

Det som stör mig mest i det hela är hur hon pratade om att hon tycker att jag är väldigt duktig på det jag gör och har ett driv som behövs i verksamheten. ÖÖHH men varför hotar ni då mig med uppsägning?

Annars så är jag helt slut, är trött av allt. försöker plugga som en idiot inför min tenta nästa vecka. men jag orkar egentligen inte, får inte in något nu pga allt med jobbet. skulle bara vilja lägga mig och sova =/. Men ska försöka fortsätta kämpa med pluggandet en stund till. Det går ju bra när jag väl lyckas få fokus. tycker ju skolan är riktigt roligt. Men man blir ju så ledsen när sådant här händer. 

Annars ska jag väl tillägga att det är bra med magen =) har en aktiv pojke sååå in i tusan där inne. den 6:e november ska vi på ett andra rutinultraljud, då min moderkaka satt för nära öppningen på det första. Men jag vet att den har flyttats, för det frågade jag om på 3d ultraljudet. Men hoppas vi får se något av vår kille på detta ultraljud ;)

Amy är mycket bättre nu. men usch vilken förkylning och hosta hon drog på sig. så skönt att hon mår bättre. I morgon ska hon få gå på dagis. tror hon längtar efter det nu. det är ju över en vecka sedan hon gick nu. Min underbara sötnos <3

 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar