18 sep2014
5
Av MammaJessie79 · 5 · 586 visningar · gillad 0 gånger

Planera barn igen!

När tycker ni man kan planera barn igen? Fick en son 23 juli 2014 och vi har funderat lite på men min man säger att han är för gammal tror han....

Min man har två barn sedan innan och nu fick vårt gemensamma barn sedan har ag en son sedan tidigare.....

Min man blir 46 år och jag blir 35 år, tycker ni att min man är för gammal att bli pappa igen om ca 2 år????

 

Tack för ett svar!

Kommentarer

Av Meduzzza · 9 år sedan ·
5
Svår fråga att svara på. Det är nog hur man känner sig själv. Vissa som är 40 Redan tycker de är för gamla medan vissa som är närmare 50 tycker att tiden finns kvar. Tror det är viktigt att han får gå på sin känsla iallafall. Om jag ska ha en personlig åsikt så skulle jag själv tycka att det va lite gammalt, men det är ju jag. Lägger ingen värdering i när andra väljer att skaffa barn :-)
Av tebbo · 9 år sedan ·
7
Håller helt med meduzzza! Jag kan väl tycka att det kan bli lite gammalt, man ska ju orka vara aktiv med barnen också och jaga efter dem när de kommer upp i tonåren. Men känner man att man kommer orka och inte känner sig för gammal så är man inte heller det. Jag dömer ingen som skaffar barn hur gamla dem än är utan det är ju upp till varje familj att själv bestämma.:)
Av jessica03 · 9 år sedan ·
5
Ingen annan än han själv vet vad som är bäst och om han orkar :)
Av emsan13 · 9 år sedan ·
4
Äh ni har ju redan en liten som han kommer få springa/springer efter. En till gör att han får springa i ytterligare 2 år, och kanske till och med blir lättare då storebror kan hjälpa till att hålla i ordning på den lilla :) barnen kan ju till och med göra så att han känner sig yngre ;) ålder är enligt mej bara en siffra. men som ovanstående skriver är familjeplanering upp till var och en. Huvudsaken är att barnen är välkomna in i familjen :)
Av MammaJessie79 · 9 år sedan ·
5

Vi planera inte nu men längre fram ca 2-4 år

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar