29 sep2014
7
Av pinknails · 6 · 309 visningar · gillad 0 gånger

Passa på, billig amningsbh :)

T surrade imorse om nån sida hon hade hittat som hade utförsäljning på amningsbhar, dom går på 50:- STYCK å runt 449:- i vanliga fall. Dessa skulle utgå ur sortimentet. 

Nu när jag satt vid datorn kom jag på de dära, kom ju inte ihåg nå priser och så men lyckades hitta sidan och såg priserna själv. Storlekarna var självklart vääääldigt utrensade som man förstår vid utförsäljning.

Tog mod till mig och beställde dessa två som ni ser nedan.. Bara att hoppas på att dom passar bra nu då, men inte värre än 100:- så gör det inte så mycket om dom inte passar heller. Haha! Finns på babyland.se om ni är nyfikna på att kika lite :)

Kommentarer

Av Lizard · 9 år sedan ·
5

Snygga och tack för tips! Tyvärr fanns det inget i min storlek, eller storlek som jag gissar att jag kommer bli

Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Nä, det var jätte kassa storlekar kvar!!! Håller tummarna för att dessa passar åt mig :)

Av Caline · 9 år sedan ·
5
Som sagt, inga bra storlekar kvar :/ Vilken storlek köpte du? Tänkte om du inte kan ha, så kanske en annan är intresserad beroende på storlek :)
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

70D och de passade faktiskt inte.. Men ska höra med T om hon vill ta över dom innan jag försöker sälja dem till nån annan :)

Av Caline · 9 år sedan ·
5
Ok. Ja, den storleken har jag normalt, så det blir alldeles för litet för mig iaf :)
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Jag tycker att min 75C har blivit lite stor runt om, därav att jag köpte 70 men jag tror att jag skulle behövt en 85E eller 85F på dessa modeller.. Haha :P Tänkte även att brösten hade blivit större men inte så här :) Hehe

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar