22 apr2015
5
Av MadameDeNoir · 4 · 525 visningar · gillad 6 gånger

Panik

22 April 2015

Jag vill verkligen inte bli gravid precis just nu. Jag vill vänta till sensommaren-hösten pga anledningar. Men så tog jag ett test ikväll, för jag har haft så fruktansvärt ont i magen. Tänkte ju först att det var ägglossning, det kändes precis som det, men nu har det hållit på i för många dagar tyckte jag, så jag tog ett test. Hade ju ändå ett hemma, så varför inte vara på den säkra sidan?
På testet kryper det fram ett svaaaagt litet streck. Det är nog svagt för att kunna vara ett spökstreck, men så pass tydligt att jag ser det även om jag har armen helt utsträckt.
Snälla säg inte grattis, inte än, jag vill verkligen inte vara gravid just nu.
Men abort finns inte på världskartan!!! Är jag med barn så är det så <3 Jag kommer älska det här barnet precis lika mycket som Thor, även fast jag kanske kommer få en och annan panikattack under första tiden av graviditeten.. Men det är bara att bryta ihop och sen bita ihop isåfall. Abort vill jag inte ens prata om..
Men säg inte grattis, det är allt annat än vad jag vill höra just nu..
Jag är livrädd och har total panik.
(Nej jag har ingen bild på testet, det syntes inte alls på bilderna!)

Kommentarer

Av Trubbel · 9 år sedan ·
4

Sjukhuset skulle säga att du ska andas i fyrkant och va fan är det hur gör man det har jag frågat det är ju löjligt att ens säga men atacker går lättare över om du är distraherad av annat som både tv och radio samtidigt och försök höra båda delarna om det är enklare för dig än så kan du sjunga med på en skiva du inte kan utantill utan får lyssna och sjunga samtidigt promenader i förebyggande syfte bland natur om det finns möjlighet. possitiva tankar om fostret redan nu det är ett underverk kärlek om du är djup så önska dig ett utseénde på barnet för det kan man beställa om det går tyst i huvudet och mor lyssnar och det gör hon när hon kan nu har jag frågat hon lyssnar alltid på dig.Det är vad jag kan stå till tjänst med. kram

Av MadameDeNoir · 9 år sedan ·
5

Tack <3 Jag är wiccan så Moder Jord står mig nära i allt  <3 Jag ska försöka ta det lugnt och tänka positivt <3

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Hoppas det löser sig till det bästa!
Av FreakingPigeon · 9 år sedan ·
3

Det jag lärt mig som wicca är att ibland kommer möjligheter flygandes till en när man egentligen inte bett om det. Men det finns nog en mening med det om man följer med i livsströmmen och endast tackar nej till det man inte vill ha i sitt liv.

Andas och vänj dig vid tanken )O( <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar