12 dec2013
5
Av elvan91 · 10 · 830 visningar · gillad 2 gånger

Pampers och Libero

Använder ni pampers och liberoblöjor men inte använder koderna så får ni väldigt gärna skicka dem i ett pm till mig här eller till [email protected]. tack på förhand ;)

Kommentarer

Av Annlie · 10 år sedan ·
5
Måste man inte ha kvitton på att man har köpt också?
Av elvan91 · 10 år sedan ·
5

Nope, bara om de misstänker nåt :P

Av HeartBeat91 · 10 år sedan ·
4
Jo man ska ha kvitton på blöjköpen, står iallafall på deras hemsida. :) (pampers)
Av elvan91 · 10 år sedan ·
5

de kräver endast kvitto när de misstänker nåt, Det vet jag då jag har fått hem gåva därifrån innan och inte bad dem om något kvitto. skulle jag skriva in typ 6 koder på en månad då kommer de nog att kräva. men lägger jag in 2-3 i månaden då är det lugnt )

Av LindaMaria · 10 år sedan ·
5
Vi använder pampers till båda barnen (tot ca 4-5 pkt/månad!) men har aldrig sparat kvitton, och därför slängt alla förpackningar. Då får man börja fylla i koderna ändå då! :)
Av elvan91 · 10 år sedan ·
5

jag sparade pampers alla kvitton och när jag äntligen kom upp i poängen som jag var ute efter och hade valt en gåva så var det klart, inga kvitton alls behövdes... libero är likadan, kräver inget kvitto om inget står på lurt, de ser ju också hur många barn man har, typ ja Lindamaria har 2 barn så 5 paket är rimligt.men för ett barn är 5 paket inte så jätterimligt att köpa i månaden :) jag vet faktiskt inte när de är misstänksamma... 

Av HannaA · 10 år sedan ·
5
Jag tror att de slumpar de de vill ha kvitto på, jag fick att jag skulle skicka in kvitton, trots att jag inte fyllt i speciellt många paket.
Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5
Aldrig sparat kvitto. Funkat kanon ändå
Av Christel.M · 10 år sedan ·
5

hatar pampers system. blev tvungen att skicka in alla koderna, alltså klippa ut o spara alla koder. plus skriva in dem i dtorn, så fick jag alla poäng borttagna bara för jag inte sparat på koderna..

Av elvan91 · 10 år sedan ·
5

verkar vara olika för alla :/

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar