21 mar2014
5
Av MadameDeNoir · 3 · 574 visningar · gillad 1 gånger

Öppen 2 cm och förbannad

Fredag 21 Mars 2014, v.35 (34+6)
Kl. 15:25

Idag var jag upp till mvc på en avnlig rutinkontroll, och min bm där vet ju att jag varit till Falun och att förlossningen konstaterat är på gång. I journalen läser hon idag att jag i onsdags natt, vid första undersökningen var öppen 2 cm och att livmoderhalstappen var 2 cm istället för 3 som den alltid tidigare varit. Detta hade varken jag eller Robin den blekaste aning om, ingen sa någonting om det till oss under hela tiden vi var inne på Förlossningen. Så vi har gått här i godan ro och trott att läget varit helt oförändrat, att jag BARA haft en del värkar och så men att det inte gått nå längre. Men jag har tydligen varit öppen minst 2 cm i tre dagarn nu. Det var ju kul. Jag är så förbannad så jag skakar. Är det inte en bra idé att kanske berätta för en gravid kvinna hur långt hon kommit i sin förlossning?!! Nej, istället skickar vi hem henne för att vänta helt ovetandes.. Morr..
Idag är det i alla fall värre än igår. Livmodern är konstant spänd och jag får sammandragningar och lätta värkar när jag är uppe och går, och har starka hugg och ilningar mot blygdbenet lite då och då, Thor ligger väl och gnuggar med huvudet. 
Mitt SF-mått var idag 34 cm, och han ska då väga ca 2350 gram enligt BM's mätningar, det var ju bra ^^ Det är ju fortfarande lite för litet, men ändå ganska bra <3
Nu måste jag gå och lägga mig igen, kroppen börjar bli lite besvärlig..
Hoppas det händer något snart! <3

Kommentarer

Av Malina89 · 10 år sedan ·
5
Håller tummarna för dig!
Av josefin91 · 10 år sedan ·
5

var lika för mig när jag var inlagd för att stanna upp förlossnignen. Dom sa bara att kroppen hade börjat förbrereda sig, men när bm gick ut och inte loggade ut min journal ställde jag mig och läste. öppen tre cm och ingen tapp kvar, vilket ingen hade sagt till mig. (bor å i falun) Dock gick jag och var öppen i 6 veckor innan han kom ut.. Lycka till !! :)

Av MadameDeNoir · 10 år sedan ·
5

Hmm, ok..

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar