17 sep2013
3
Av Boziz · 8 · 557 visningar · gillad 1 gånger

Oj de sa bara pang

Nu den 9/9-13 kom våran efter längtade dotter till oss :)!

Det var så att fredag åkte jag in o hade ont och fick sova över till lördagen dock fick jag åka hem på morgonen...Åkte in på lördag kvällen för jag hade ännu ondare och fick sova där tills på söndag varpå dom skickade hem mig IGEN, men på söndag kväll runt 21.30 så gick mitt vatten och vi åkte in IGEN -___-' denna gången var jag inte medveten att det skulle bli en sån lång process av de hela utan tänkte mer aja dom sickar säkert hem mig igen, men det gjorde dom inte! Jag fick ett rum och en "förstorad rullator" och att använda när väkarna kom! 

Men ingen bebis här inte så 31 timmar räknade vi ihop att jag hade värkar smmanlagt! Men till slut fick jag lust gas och ryggbedövning (vilket för visso inte kändes ett skit när dom satte in som alla andra sa att det skulle) o tro mig de hjälpte mig en hel del!!! 

 

Dock under tiden på söndag när vi åkte in så hade ja öppnat mig 2cm lite drygt och på måndag eftermidag yttligare 2,5 cm så sammanlagt 4,5 cm då läkaren såg på CTG kurvan att min bebis var trött i magen av alla timmar och att mina krafter att fortsätta kämpa var slut så resulterade de sig i att jag fick åka in på åkut kejsarsnitt, men vid 14,44 kom våran älskade dotter ut tack vare underbara läkare som gjorde snittet! 

Holly kom till världen den 9/9-13 klockan 14,44

Hela 2770gram och 46 cm lång!<3

 

Hon hde dock Gulsot (behövde ej sola, för värdena för solning var inte i närheten) dock fick hon ersättning och de spydde hon som en gris av och min mjölk behöll hon meeen läkarna påstod att det var min mjölk de va fel på inte ersättning så dom fortsatte trycka i min lilla flicka ersättningen. Men hon började heltids amma redan 2,5 dygn sedan och då slutade dom med ersättningen och Holly som våran dotter ska heta började genast att gå upp i vikt!<3

 

När vi åkte hem vägde hon 2775gram o gjorde oss stolta!<3

 

Nu är familjen hemma från BB efter att ha fått legat inlagda 1vecka och vi verkligen NJUTER i fulla drag av att vara föräldrar!<3

Holly Linnéa Stina Bergstedt<3

 

ps. sent inlägg men bättre sent än aldrig ;)!

Kommentarer

Av MammaTillWilde · 10 år sedan ·
4

Grattis!!! :)

Av HannaA · 10 år sedan ·
5
Välkommen till världen lilla Holly!! :) grattis :)
Av jessica03 · 10 år sedan ·
5
Grattis!
Av PaulineK · 10 år sedan ·
5

Grattis! :)

Av Mujjan · 10 år sedan ·
5

Åh grattis till er lilla prinsessa. :)

Av EleonorC · 10 år sedan ·
5
Stort grattis :)
Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Grattis och skönt att ni mår bra, men fy att du skulle behöva gå igenom så mycket innan du snittades. Min förlossning tog 39 timmar och de gör jag inte om. Epiduralen kändes inget i jämförelse med all annan värk. Denna gång tar jag snitt. Hur mår du efter det? Mycket värk?
Av Boziz · 10 år sedan ·
3

Tack så jätte mycket allihopa! :) Glömde även tillägga att Holly låg inne på neo avdelningen i 2dagar o fick sockerlösning i dropp samt blevmatad genom sond (vilket var en hämsk upplevelse!!!! 

 

 

Jo 31 timmar var inge vidare faktiskt^^Jag mådde hyffsat bra endå iomed att dom gör vaken snitt :)! Dom söver inte en OM man inte känner något när de väl gäller :P Natt personalen tryckte upp mig ur sjukhus sängen på natten för att jag var tvungen att komma upp på fötterna, ska inte ljuga men de va nog en brutal väckning i kroppen efter en operation men det gick bra! Ja mycket värk hade ja juh iomed att jag inte fick Holly genom den natuliga vägen så hade ja fortfarande lite värkarbete kvar men de avtog efter 1,5 dag :) men man får massa värktabletter så allt va endå hyffsat okej :)! Man kan hantera den smärtan :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar