05 aug2012
3
Av Norrlandsbo · 1 · 722 visningar · gillad 4 gånger

Oanade krafter!

Gravid i 38+4 och helt plötsligt nu i eftermiddag får jag ett starkt sug för att gå ut på en långpromenad. Slutade med att jag gick en väldigt rask promenad på 5,5 km, jag som inte ens brukar orka gå 10 meter känner mig ikväll som att jag skulle kunna springa ett maraton. Inte ens i de branta uppförsbackarna saktade jag ner, utan jag pinnade på i samma hurtiga takt hela tiden. Var längesen jag orkade gå så fort! Känns verkligen toppen, att man i v.39 kan känna sig så smal och vältränad :) Hoppas det är något jag kommer orka med varje dag, för det var verkligen superskönt att komma ut själv och rensa tankarna för en stund, bara vara mitt gamla jag. Å inte längtar jag nå mindre att börja springa nu då jag faktiskt känner att jag kan. Ännu en anledning till att bebis får skynda sig ut lite, så mamma får börja springa igen :)

Hoppas ni haft en toppenhelg, det har då jag. Bara myst med familjen, gått på mässa och badat med sol varje dag! Plockat massor med jordgubbar från vårt land, nu har vi så mycket att vi inte hinner plocka allt innan de blir dåliga.

¨Kram!

Kommentarer

Av maddan · 11 år sedan ·
5

Låter skönt. Man får se till att ha mobilen med sig bara ifall det händer något :) Jag kände mig ovanligt piigg i går när jag och sambon var ute och traskade i skogen. Skönt när man verkligen orkar vissa dagar och känner sig lätt och smidig i kroppen. Det är ju verkligen inte varje dag man känner så... :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar