12 jun2013
5
Av MammaMalda · 2 · 260 visningar · gillad 2 gånger

Ny på sajten

Då hitta man in till denna underbara sida.Detta är perfekt för mig att läsa massa trådar och liknande om frågor som cirkulerar i mitt huvud. 

I förrgår gick jag och min fästman till kliniken här i Pattaya för att kolla vilken vecka jag var i. Jag var så himla orolig, jag visste ju om att man skulle ta blodprov. Men alla lugna ner mig innan och sa att man kunde ta nått liknande Emla kräm, men när vi kom in på kliniken sa dom att dom inte hade det, utan hänvisade oss til bkk hospital istället. Men notan skulle bli mycket dyrare, så ja tog tog mig i kragen och gjorde ett blodprov och fick även någon annan spruta också utan bedövningsalva, kände mig så stolt efteråt. 

Sen sa doktorn att jag skulle gå in i rum 3, där fick jag lägga mig på en brits, och så lade han gele på min mage och satte på monitorn, där såg jag lilla bebisen, och Johan (min fästman), jag såg att han allt hade gråten i halsen, det kändes så overkligt, en människa! I min mage, helt otroligt!!!

Nu längtar jag ihjäl mig till nästa ultraljud som äger rum den 10/7 då får vi kolla hur blodvärden ser ut och hur bebisen mår. 

Helt otroligt lyckliga är vi, känns så overkligt! Kommer nog inte förstå att jag är mamma förräns efter bebben flyttat ut sen hihi! 

 

Kommentarer

Av Maria90 · 10 år sedan ·
5

Stort grattis!!

Av MammaMalda · 10 år sedan ·
5

Tack så mycket Maria90 :)

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar