28 okt2014
3
Av myrmamman · 0 · 401 visningar · gillad 5 gånger

Ny dag med nya möjligheter=)

Hej där.

 

Mycket har hänt sedan jag skrev senast. Har bland annat råkat utför en olycka på jobbet som slutade med tre frakturer på vänsterfoten och sjukskrivning till årsskiftet. Det är farligt att var jobba som förskollärare=)

Blev operation samma dag och det verkar som att bebisen har klarat sig bra. Fick två extra ultraljud, ett innan operation och ett efter, och barnmorskan var nöjd med båda. Det jag är orolig för är om bebis hjärna och fortsatta utveckling kan tagit skada av medesinerna i samband med läkning? Fick ryggmärgsblokad och lugnande under operationen annars fick jag morfin och sittadon. Någon som vet och är kunnig på detta?

Nu tar jag det lugnt och blir hemma. Tar mig fram bättre och bättre men vi bor i lägenhet på tredjevåning och det är inte så enkelt och smärtfritt att ta sig från lägenheten men ibland måste jag bara för att få komma bort.... Blir av med gipset den 4/11 och hoppas att jag vågar ta bussen lite oftare och dåkanske jag kan ta mig till stan och fika eller klippa mig om inte annat.

Det är så frustrerande att inte kunna leka med min stora på samma sätt som innan och jag höjer kraven på mig själv istället för att sänka dem. Vill bara vara en bra mamma. Känns inte som att jag någonsin kommer bli så bra som jag vill. Min man får sköta allt från städning och mat till disk, tvätt och liam. Känner mig hemsk men vad har jag för val? Planerade inte detta!!!!

tack för att jag fick skriva av mig. Det är tufft nu=(

 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar