29 jun2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 433 visningar · gillad 1 gånger

Nu änligen har jag sanningen i handen.

Det har varit en svår lång väntan på sanningen om mitt liv och det kommer bli jättebra från och med att jag får träffa mina nära och kära. Jag kan inte avslöja så mycket just nu men sanningen kommer. Jag ska berätta för er med när det går och jag fått pusslet helt så det inte blir missförstånd!

I morgon ska jag till vårdcentralen och jag har börjat tänka på att använda mindre socker för jag fick nästan diabetes för x antal år sedan men då kunde jag gå ner i vikt istälet och problemen var över . Nu kan jag inte motionera för jag får ont i ryggslutet mycket fort så det låser sig, men jag ska till en klinik i Göteborg som ger muskelstimuli och TNS så jag tränar muskler och energitillförsel. det finns en i denna staden med men dom vill inte göra det på gravida men dom är lite mer proffitionella i Götebor troligen. Och om det blir så vilket jag ska kämpa för så kanske diabetesen försvinner eller så har jag den för jag är gravid men det tror jag inte för det är min vikt.

Natten som va sov jag inte en blund men det gjorde jag på dagen idag istället så nu kommer jag ju inte sova i natt heller men det gör inget jag är ett natt djur. Älskar nätterna när allt går ner i tempo och energierna är lugnare, så mig gör det inget att jag är vaken på nätterna. hoppas ni med sparkande barn får sova dom är ju pigga när dom inte blir vaggade till söms när ni är uppe och rör er.

Ha det nu så gott Kram

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar