16 sep2015
5
Av imjustnobody · 2 · 320 visningar · gillad 3 gånger

Nervös.

Efter allt som hänt under tiden vi försökt att få ett litet mirakel har satt sitt spår i mig. 

I början vart kah jätte glad! Jag är glad missförstå mig inte men jag är så rädd och nervös att något ska hända eller vara fel. Träffade min bm igår på inskrivning och vi gick då igenom några av mina rädslor. 

min syster dotter föddes med en specifik barncancer tumör så när hon var 1,5år upptäcktes denna och hon på började cellgiftsbehandlingar och fick operera bort en njuren. Vi har dessutom en till på mammas sida som också fick exakt samma tumör och den är ganska ovanlig! Jag är rädd att vårt barn ska få den för allt är fortfarande så färskt i minnet., hon avslutade behandlingarna får 1 år sen och mår idag "bra" men ej friskförklarad. 

bm lovade mig att prata med specialisterna om detta och se om detta ät något de ska hålla koll på vid RUL. Men ändå sååå nervös för allting som kan hända

men fortfarande är såå lycklig för detta barn som nu är i vecka 12 (11+3) :)). 

 

 

 

 

Kommentarer

Av Caline · 8 år sedan ·
5
Kan känna igen mig i dina tankar och känslor. Var likadant när jag väntade sonen, pga upprepade missfall. Jag slappnade inte av helt förrän han var ute, samtidigt som jag självklart njöt av att vara gravid. Hoppas din oro lägger sig lite emellanåt så du hinner njuta av alla rörelser och krämpor pga dem vartefter ;)
Av imjustnobody · 8 år sedan ·
5
Hej hoppas jag också :). Vad kul att läsa att Du fick en Son :). Och stort tacka för din fina kommentar :). Gör en lite lugnare.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar