28 maj2012
3
Av idipidi · 0 · 482 visningar · gillad 3 gånger

missnöjd 9 månaders..

Jag vet inte vad det är längre men jag har en väldigt missnöjd liten kille här hemma. Inte mycket duger längre åt den lilla herrn utan flera gånger om dagen är det kaos. Han skriker hysteriskt och är jättearg. Maten i alla dess former avskyr han och varje gång det är pure dags är det tredje världskriget här hemma. Ingenting verkar falla min lilla i smaken. Varken semper, nestle, hipp eller Ellas kitchen. Heller inte hemma lagad mat, bitar eller icke bitar. Välling smakar illa, ersättningen är tråkig, gröten är väl sådär. Det enda han äter med god aptit är fruktpuren. Men jag kan väl inte låta min son växa upp på fruktpure? Vi har testat allt. Han får äta själv, vi leker apa, äta i gåstolen, i mammas eller pappas knä. Vi har funderat på om det är tänderna som spökar men detta har pågått lite för länge nu.

Detta börjar ta ut sin rätt och jag känner mig värdelös som mamma. Hur länge står man ut som förälder med ett barn som ingenting behagar? Känns som om vi har testat allt och jag numera ger upp den här förbannade puren. Mår inte heller bra utav att behöva se min son skrika tills han tappar luften varje gång det är mattajm.

Känner mig totalt slut och tom i huvudet.

Nu under förmiddagen idag har han skrikit hysteriskt och otröstligt 1 timme och sover nu äntligen!! Varför beter sig mitt barn såhär!?! Har försökt ringa BVC men Majvor svarar inte på hennes telefontid..

Känns som detta aldrig får en ende. Trist att man aldrig kan få känna att man riktigt trivs som mamma eftersom att skaffa bebis har var en dröm i många många år. Nu står vi här i ett totalt kaos..

Jag älskar min son mest av allt i hela världen men ibland orkar jag inte mer..

 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar